Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mladík strieľal na ľudí, ktorí ho chceli zatvoriť v záložni

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOMÁRNO - Maskovaný šatkou cez tvár sa v piatok vybral do komárňanskej záložne. Vošiel do nej tesne pred piatou poobede, pohrozil pištoľou a so slovami "sem mi daj peniaze" si vyžiadal hotovosť. Všimol si aj zlaté šperky za pultom. Preskočil ho a 45 kusov si zobral.

Vystrašená zamestnankyňa to využila a z miestnosti ušla. Podarilo sa jej dokonca zatvoriť vchodové dvere. Pevne ich držala, aby lupič neušiel, pomohol jej aj okoloidúci.

Mladý agresor však vytiahol svoju pištoľ a skelenené dvere prestrelil. "V tom čase išlo 32-ročnej pracovníčke a 28-ročnému okoloidúcemu doslova o život. V momente, keď padol výstrel, obaja od dverí odskočili a páchateľovi sa podarilo z predajne ujsť na neznáme miesto," popísala vyvrcholenie udalosti nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Mladíka však vypátrali ešte ten v istý večer. Vykľul sa z neho Erik (24) zo Svätého Petra. K lúpeži sa priznal. Zistilo sa, že ani zbraň nemal legálne. Čelí obvineniam z lupeže, nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu