Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milujete ryby? Svoju vášeň kontrolujte aspoň pri tých surových!

Zobraziť galériu (3)

Slnečné leto, dovolenky, kúpanie v mori, morské potvorky, ryby od výmyslu sveta. Nádherná idylka, raj pre chuťové bunky – sushi, surový biftek z lososa, ustrice,…samé dobroty. Pokiaľ to však neskončí nežiadúcim zásahom do organizmu. Kým alebo čím a ako? Nepríjemnou návštevou verejnosti doposiaľ nie veľmi známeho parazita s exotickým názvom Ophisthorhis felineus. Tento nevítaný návštevník sa nachádza v surových rybách a ak mu umožníme vniknúť do ľudského tela, pomocou prísaviek sa pevne “zakvačí” v žlčovodoch a v pečeni a začne výdatne parazitovať. Ako to ďalej pokračuje?

Oblasť našej “chemickej čistiarne” sa postupne ucpe a vnútorný stav organizmu sa začne viditeľne prejavovať na vonkajšej pokožke, a to postupne na celom povrchu tela. Koža začne svrbieť, prudko sčervená, zapáli sa, vytvoria sa vyrážky, neraz sa urobia červené kruhy pod očami. Môžu sa pridružiť bolesti v brušnej dutine a nespavosť. Človek sa dostane do celkovej nepohody, stráca postupne chuť do života, alergická reakcia zachváti doslova celé telo. V prípade, že tento stav zanedbáme, pridá sa vypadávanie vlasov, ak situáciu neriešime, môže dôjsť až k cirhóze pečene. Katastroficky popísaná choroba sa volá “opisthorhóza” a treba skonštatovať, že na Slovensku je nielen laickej, ale aj odbornej verejnosti menej známa. Dokonca nie sú známe ani možnosti jej diagnostikovania pomocou dostupných tradičných medicínskych metód. Tento problém dokáže riešiť napríklad zdravotníctvo v Rusku, v Nemecku, Kanade, USA, ale Slovensko opisthorhózu postráda vo svojom laboratórnom testovacom programe. Je to určite ovplyvnené tým, že sme suchozemský štát. Ale ruku na srdce! Hranice sveta sa stale viac zužujú a pre mnohých z nás vzdialenosť k moru nehrá vôbec žiadnu úlohu. Preto by sme mali mať prípadné problémy pod kontrolou.

Ako to riešiť, keď nastane spomínaný problém? Pokrok vo vede sa nedá zastaviť a novinky v technológiách, ktoré má možnosť využívať medicína 21. storočia, nás nenechávajú “v štichu” ani v tomto prípade. Počítačová diagnostika IMAGO, ktorú takmer 30 rokov vyvíjal tím vedeckých odborných kapacít v Rusku, dokáže nahradiť množstvo niekedy nepríjemných vyšetrení. Virtuálnou cestou zosníma celý organizmus a vyhodnotí nielen zdravotný stav človeka, ale aj prítomnosť spomínaného parazita a iných baktérií. Čo je však najdôležitejšie, diagnostický program IMAGO umožňuje sledovať príčinu i dôsledok ochorení a navyše odhaľuje súvislosti medzi jednotlivými ochoreniami.

Podľa svetových štatistík sa počítačové diagnózy, vzápätí overované klasickými diagnostickými metódami (sonografia, CT, MGR, endoskopia, biochemické laboratórne testy….), stotožňujú na 98%. Okrem samotnej diagnostiky je možné virtuálnou cestou testovať a vyhodnotiť percentuálnu účinnosť užívaných alebo navrhovaných liekov a potravinových doplnkov. Počítačová diagnostika IMAGO dokáže ukázať aj prognózu ochorenia. Takže, milí dovolenkári, ak začnete mať pocit, že ste si priniesli od veľkej vody aj suvenír navyše, neváhajte navštíviť zariadenie, ktoré už štyri roky úspešne pracuje so softvérom počítačovej diagnostiky IMAGO.

BIOREGENERAČNÉ CENTRUM SKENAR SLOVAKIA Vám určite pomôže vyriešiť Váš zdravotný problém >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu