Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vojna s baktériami

Zobraziť galériu (5)

Mnohí máme zdravotné trampoty a nevieme zistiť, odkiaľ fúka vietor. Navštívime rôzne ambulancie, absolvujeme častokrát nie veľmi príjemné vyšetrenia, vyskúšame lieky od výmyslu sveta a problém nie a nie odísť. Naopak, stále sa to zhoršuje. Diagnózy pribúdajú, nepríjemné stavy neubúdajú. Je to ako začarovaný kruh.

Odborníci z Bioregeneračného centra SKENAR SLOVAKIA sa dennodenne usilujú preťať tento začarovaný kruh a vedia o tom svoje. U vysokého percenta klientov tohto zariadenia diagnostikujú veľké množstvo nežiadúcich baktérií. Neraz sú už dlhodobo udomácnené v organizme. Telo bojuje, ale márne. V mnohých prípadoch časté užívanie antibiotík oslabí imunitný systém a navyše problém naďalej pretrváva. Za posledné obdobie zaznamenali u jednotlivcov malé „zoologické záhrady“ – chlamídie, streptokoky, staphylokoky, mykoplazmy, ureaplazmy a pod.

U niektorých jednotlivcov sa ich vyskytlo aj 15 druhov naraz. Nechýbajú ani baktérie verejnosti nie veľmi známe, ktoré tradičnými metódami nie je ľahké zistiť. Ako je možné, že tu ich zistia? Pracujú totiž s progresívnymi technológiami, ktorých základ tvorí počítačová diagnostika IMAGO. Táto dokáže bez akéhokoľvek zásahu do organizmu za približne dve hodiny zmapovať a v súčinnosti s lekárom vyhodnotiť celkový zdravotný stav organizmu. IMAGO diagnostika nájde príčinu ochorenia, ale problém vie ďalej aj riešiť. Ako? V prvom rade biorezonančnou terapiou skúša stimulovať bunky, aby zmenili svoj metabolizmus a skúma, či majú ešte regeneračné schopnosti. V kladnom prípade ich naštartuje a organizmus sám iniciatívne začne boj s nepriateľom, v našom prípade s baktériami – votrelcami.

Ak je problém závažnejší, prostredníctvom špeciálneho softvéru „vyrobí“ prenosom na bioenergoinformačný nosič – vodu, homeopatický prípravok NOZOD. NOZOD dokáže aj vo veľmi krátkom čase (3-5 dní) dokonale vyčistiť organizmus od baktérií a v mnohých prípadoch takto aj vyriešiť zdravotný problém. Samozrejme, je to veľmi individuálne a chronické stavy vyžadujú dlhší liečiaci proces.

Zachovajte preto chladnú hlavu aj pri zložitejších prejavoch, odzrkadľujúcich sa na jednotlivých orgánoch – zápalových procesoch, nevoľnosti, stavoch malátnosti, či bolestiach. Presvedčte sa, či vám ich nevyvolávajú baktérie. Zverte sa radšej odborníkom a nenechajte im priestor postupne zapríčiniť závažné ochorenia.

Viac na www.skenar.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu