Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďalšia obeť na ceste smrti, mladíka vymrštilo z auta

Mladík bol na mieste spolujazdca vo Favorite Zobraziť galériu (4)
Mladík bol na mieste spolujazdca vo Favorite (Zdroj: Topky.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Cesta prvej triedy pri Slovenskej Ľupči v okrese Banská Bystrica sa dnes ráno stala osudnou pre mladého muža (27). Sedel vedľa vodiča v Škode Favorit, ktoré prichádzalo od Brezna smerom na Banskú Bystricu.

„Vodič dostal pravdepodobne s vozidlom šmyk následkom čoho prešiel do protismeru, kde v tom čase prichádzalo od Banskej Bystrice osobné motorové vozidlo Alfa Romeo 156. Pri dopravnej nehode utrpel smrteľné zranenia 27-ročný spolujazdec z vozidla Škoda Favorit, ktorého po náraze vyhodilo z vozidla,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Okrem toho podľa predbežných informácií utrpelo pri nehode ďalších šesť osôb zranenia. Ich rozsah zatiaľ neupresnili. Vyšetrovanie dopravnej nehody na mieste prevzal vyšetrovateľ. „Na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu u vodičov im bola odobratá krv. Bližšie informácie k nehode poskytneme neskôr,“ doplnila hovorkyňa.

Cestu pri Slovenskej Ľupči mnohí nazývajú cestou smrti. Podľa štatistík je jednou z najnehodovejších v regióne a zahynuli na nej už desiatky ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu