Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Armádny VW stál v Poluse na mieste pre invalidov

Auto patrí armáde, potvrdila polícia
Auto patrí armáde, potvrdila polícia

BRATISLAVA - Slovenská armáda potrebuje nielen mladých bojaschopných mužov. Sú chvíle, kedy sa nezaobíde ani bez miest na parkovanie, vyhradených invalidom. Fotografiu jedného z vozidiel, odstavených "na správnom mieste," poslal do redakcie čitateľ Peter.

Modrý Volkswagen si všimol v utorok priamo napoludnie v garážach bratislavského obchodného centra Polus. "Videl som, keď prišlo. Odchádzal som približne o 20 minút a ešte tam stálo," vyjadril sa pre Topky.sk.

"Predmetné motorové vozidlo patrí Armáde Slovenskej republiky," potvrdil bratislavský policajný hovorca František Peczár. Ako uviedol, armádne vozidlá nemôžu stáť na mieste vyhradenom pre zdravotne a telesne postihnutých. Vec pravdepodobne prešetria.

"Hanbíme sa za takéhoto vojaka, ktorý pracuje v ozbrojených silách. Celú vec rýchlo prešetríme a vyvodíme rázne disciplinárne opatrenie," uviedol v reakcii hovorca rezetu Ivan Rudolf.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu