Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neprehliadnuteľná Jessica Alba: Žiarila ako neónka!

Jessica Alba svietila do ďaleka Zobraziť galériu (9)
Jessica Alba svietila do ďaleka

LONDÝN – Opäť v stredobode pozornosti! Hoci herečka Jessica Alba (29) medzi smotánkou vyráža dych najmä svojou krásou, v piatkový večer neponechala nič na náhodu. O poriadny rozruch sa postarala netradičnou farbou šiat – vďaka nim by ste ju našli aj v tej najväčšej tme!

Ako veľká svätojánska muška! Takým dojmom Jessica pôsobila na otvorení londýnskeho butiku módnej značky Miu Miu. Rozhodla sa totiž, že keď už cestovala za oceán, s davom rozhodne nesplynie. A vyšlo jej to na jednotku – v neónových šatách upútala okamžite!

Krikľavá farba outfitu, ležérny účes a sandále na poriadnych platformách – tak vyzeral herečkin štýlový outfit v priestoroch luxusnej predajne. Čo na tom, že vonku zúria mrazy a teplota klesá hlboko pod nulu? Jessica si z Ameriky priniesla tú správnu dávku letnej atmosféry – bronzovú pleť zvýraznenú neónovou farbou šiat!

Aj keď módni kritici môžu považovať Jessicin styling za trošku odvážny, ona sama si z obliekania ťažkú hlavu nerobí. Ako totiž priznala, vo väčšine jej kreácií má prsty aj malá dcérka: „Nosím všetko, čo je jednoduché a k niečomu sa hodí. Moja dcéra je vždy v šatníku so mnou, vyťahuje všetky moje topánky a skúša ich so šperkmi.“ Nuž, zdá sa, že Honor Marie zatiaľ obľubuje najmä výrazné a veselé farby!



Viac o štýle herečky Jessici Alby sa dočítate TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu