Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

A predsa šla donaha! Jessica Alba šokovala v dráždivej scéne!

Jessica Alba odhodila zábrany - pred kamerou sa nakoniec vyzliekla Zobraziť galériu (10)
Jessica Alba odhodila zábrany - pred kamerou sa nakoniec vyzliekla

LOS ANGELES – Nikdy nehovor nikdy! Toto známe úslovie by si zrejme mala pripomenúť už aj hollywoodska kráska Jessica Alba (29). Po tom, čo v médiách vyhlásila, že sa pred kamerou nevyzlečie, totiž urobila presný opak – svoje hriešne sexi krivky skutočne obnažila. Úplne!

Ostych z vlastnej nahoty jej dlho nevydržal! Hoci sa americká herečka dlho hrala na netýkavku, filmári ju nakoniec predsa len zlomili. „Nie, nikdy nenatočím nahú scénu. Dokážem byť sexi a nosiť sexi oblečenie, ale nevyzlečiem sa,“ dušovala sa v rozhovore pre magazín Scarlet ešte vo februári. Dnes je však všetko celkom inak. Na svete je nová snímka s názvom Machete, ktorá vyrazila dych nejednému fanúšikovi – Jessica sa v ňom totiž predviedla v Evinom rúchu!

Oblý zadoček aj dokonale tvarované vnady – to všetko herecká diva ukázala v plnej kráse. Celá záležitosť je o to pikantnejšia, že nejde o žiadne nadčasové umenie či kasový trhák. Spomínaný akčný thriller totiž kritici ku kinematografickým skvostom rozhodne neradia. Jessica sa úplne nahá osprchovala v mexickom „béčku“!

Ktovie, čo na počínanie takmer tridsiatničky hovoria jej známi a blízka rodina. Ako totiž Jessica v spomínanom interview uviedla, jej výchova sa niesla v znamení sexuálneho puritánstva: „Pochádzam z veľmi katolíckej rodiny. Moja babička by zúrila a hodila by cezo mňa uterák, keby ma videla pobehovať iba v podprsenke a nohavičkách.“ Film Machete bol teda pre mnohých z herečkinho okolia ozajstným prekvapením. S pochvalou však od starých rodičov zrejme neodišla!









S kým tvorí Jessica Alba "štýlové duo" sa dozviete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu