Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Playmate Mináriková po ukrajinsky: Je z nej Tymošenková... A mieri do politiky!

Julia Tymošenková a Jana Mináriková Zobraziť galériu (9)
Julia Tymošenková a Jana Mináriková

BRATISLAVA – Najmocnejšia žena Ukrajiny ju dostala! Playmate Janka Mináriková (26) si po nevydarenej televíznej kariére robí zálusk na poslaneckú stoličku. Inšpirovala ju pritom politička Júlia Tymošenková (48). Žeby sa takto chcela zalíškať svojmu novému ukrajinskému kamarátovi Pavielovi Rochnyakovi (23)?

S novým účesom prichádza zmena! A tú ohlasuje aj Janka Mináriková. Prostoreká blondína nafotila akty pre pánsky časopis, účinkovala v markizáckej šou Aha – dvaja v tom a onedlho ju možno uvidíme v Národnej rade.

Učarovala jej totiž ukrajinská premiérka Júlia Tymošenková. „Páči sa mi aj ako poslankyňa, aj ako osoba a ešte sa mi páči aj jej imidž,“ netajila svoje sympatie Mináriková. Topkám zároveň prezradila, že práve ona bola impulzom k jej novému účesu, s ktorým sa pred pár dňami objavila na otvorení nového obchodu s oblečením. „Je to taký môj vlastný imidž, ktorý tak cítim,“ dodala nadšene.

Súčasnú frizúru nosí už niekoľko dní. No ako sa nám ďalej priznala, nevylučuje, že pôjde v Tymošenkovej šľapajach ešte ďalej. „Nikdy neviete, čo sa stane. Keby som mala možnosť ísť do politiky, tak prečo nie?“ uvažuje nahlas plavovláska. „Určite by som sa ešte potrebovala viacej našprtať, čo sa týka politickým vecí,“ dozvedeli sme sa z jej úst.

„Viete čo, myslím si, že je to veľmi skoro riešiť takúto otázku,“ povedala nakoniec Mináriková. Zato politickú orientáciu má viac – menej jasnú už dnes: „Neviem, povedala by som skôr, že konzervativizmus.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu