Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rochnyak odstavil Toráča: Nahradí ho silikónová playmate Mináriková!

Paviel Rochnyak a Jana Mináriková Zobraziť galériu (8)
Paviel Rochnyak a Jana Mináriková

BRATISLAVA – Ružový sen môže snívať ďalej! Paviel Rochnyak (23) mal miesto na mediálnom cintoríne takmer isté. Na obrazovke Markízy sa však predsa len ešte nejaký čas ohreje. No bez Mária Toráča (28). Topkám sa podarilo zistiť, že novou posilou ukrajinského kaderníka bude Jana Mináriková (26).

Jednoducho blond. Presne takúto podobu bude mať odteraz nová markizácka šou Aha – dvaja v tom. V treťom pokračovaní sa s moderátorom nočných kvízov Máriom Toráčom podľa našich informácií už nepočíta. Paviel však hlavu v smútku mať nemusí, práve naopak.

Na teplé miestečko po Toráčovi si zasadne aprílová playmate Jana Mináriková. „Na tento projekt sa veľmi teším, lebo si môžem vyskúšať svoje herecké schopnosti,“ reagovala na zistenie topiek blondína, preslávená svojou netypickou kabelkou z Londýna. Jej nový módny doplnok sa totiž až nápadne podobal na psa.

Mináriková je otvorená aj myšlienke, že by sme ju mohli onedlho vidieť aj na filmovom plátne. „Mám v pláne hrať v nejakom filme,“ netajila topkám svoje ambície do budúcna plavovláska, ktorá sa pred pár rokmi objavila pod logom televízie JOJ v relácii o cvičení Sexi telá spoločne so Zorou Czoborovou.

Ako ďalej prezradila, s Pavielom si rozumejú, hoci spolu veľa času ešte netrávili. „Nepoznáme sa dlho, do pol roka,“ priznala Mináriková. Veľká premiéra na Markíze ju čaká už dnes večer. Uvidíme, ako dlho jej to s Rochnyakom vydrží.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu