Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Keď blondínky perlia: Po Horváthovej už trepe aj playmate Mináriková!

Silvia Horváthová - Kucherenko a Jana Mináriková. Zobraziť galériu (5)
Silvia Horváthová - Kucherenko a Jana Mináriková.

BRATISLAVA - Ďalšia „inteligentná“ blondína! Aprílová playmate Jana Mináriková (26) by si občas mala radšej zahryznúť do jazyka. V markizáckej šoubiznisovej relácii totiž šokovala vyjadrením, ktoré sa len tak nepočuje. Po modelke Silvii Horváthovej-Kucherenko (26) je teda v poradí už druhá, ktorá „zaujala“ nezabudnuteľným výrokom.

Playmate Jana Mináriková a Silvia Horváthová-Kucherenko toho majú spoločného viac, akoby sa zdalo. Aj keď Jana tvrdí, že je iný typ blondínky, je originálna a na Silviu sa nechce podobať, opak je zrejme pravdou. Obe totiž nafotili niekoľko erotických fotografií, majú silikónové prsia, blond vlasy, kamarátia sa so známym kaderníkom Pavielom Rochnyakom a milujú luxus. A rovnako tak aj mužov, ktorí im ho doprajú.

To však nie je všetko, čo ich spája. Jana totiž nedávno šokovala vyjadrením, ktorým sa Silvia preslávila už omnoho skôr. Tá v minulosti vyhlásila, že muž, ktorý cestuje električkou, nemá intelekt a peniaze, u nej nemá šancu. Podobne zaperlila aj Mináriková, ktorá sa nehanbila z úst vypustiť takmer rovnaký skvost. „Muž, ktorý jazdí MHD, nie je moja parketa. Ja nejazdím MHD. Určite by preto musel byť na mojej úrovni alebo vyššie,“ povedala v markizáckej relácii Prominenti.

Silvia je na rozdiel od Jany už dávno za vodou. Našla si totiž muža svojich snov. Koncom marca sa vydala za ukrajinského podnikateľa Sergeja Kucherenka (39). Naproti tomu jej „kópia“ Jana Mináriková je vraj stále sama. Snáď sa jej podarí uloviť niekoho, kto by spĺňal jej náročné predstavy.

 

 

Playmate Jana Mináriková sa zrejme cíti dosť osamelo. A tak si zaobstarala túto psiu kabelku.

Keď blondínky perlia: Po
Zobraziť galériu (5)

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu