Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Moderátorský trapas Pietrovej: Bez čítačky stratená!

Mária Pietrová na spoločenskej akcii Športovec roka. Zobraziť galériu (2)
Mária Pietrová na spoločenskej akcii Športovec roka.

BRATISLAVA – Trapas v priamom prenose! Športová moderátorka Mária Pietrová (23) je bez čítačky alebo napísaného textu evidentne stratená. Diváci sa o tom mohli presvedčiť pred pár dňami na obrazovkách STV počas priameho prenosu Športovec roka.

Mária Pietrová na vlastnej koži zistila, aké to je v priamom prenose „moderovať“ bez čítačky. Hoci mala otázky vopred pripravené a napísané, predsa len sa nevyhla menšiemu trapasu. Stalo sa tak vo chvíli, keď išla na pódiu privítať slovenskú skupinu Save the cookie. Problém nastal v momente, ako sa chystala zahlásiť názov ich skladby Get the chance, ktorá je hymnou šou Slovensko má talent.

Moderátorka si nevedela spomenúť na názov pesničky. Skomolila ho a následne sa zakoktala. Nasledovalo pár sekúnd trápneho ticha. Pietrová urputne hľadala pomoc vo svojich poznámkach. Publikum medzitým v tichosti potlačovalo smiech a menšie rozhorčenie. „Pardón,“ ospravedlnila sa po chvíli Mária, keď konečne našla názov piesne. 

„To už naši moderátori naozaj nevedia nič povedať bez čítačky?!“ kládli si otázky prítomní diváci, pričom narážali na moderátorov šou Slovensko má talent Maroša Kramára a Barboru Rakovskú, ktorí počas prenosov používali práve túto pomôcku.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu