Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Kollára sa smeje celý internet: Dokonca aj on sám... Toto je dôvod!

Boris Kollár Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár (Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Žarty si z neho robí snáď už každý! Politik a podnikateľ Boris Kollár (52) je bezpochyby najznámejší niekoľkonásobný otecko v slovenskom šoubiznise. Má 10 detí s 9 ženami a mnohí tvrdia, že s plodením ešte neprestal. A to je dôvod, prečo sa najnovšie z neho smeje celý internet. Istá stránka totiž zverejnila vtip, na ktorom sa dokonca zabáva aj on sám. Veď pozrite, určite pôjdete do kolien aj vy!

Toto vás dostane! O podnikateľovi Borisovi Kollárovi je známe, že má detí ako smetí. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale takmer každému svojmu dieťaťu doprial vlastnú matku. Má teda 10 detí s 9 ženami. Okrem toho je o ňom známe aj to, že či k deťom, či k ich matkám je zväčša aj poriadne štedrý.

Dnes je Valentín – sviatok všetkých zaľúbených a na internete pri tejto príležitosti koluje o boháčovi vtip. Keďže má Boris toľko žien, humorná stránka Zomri už vopred urobila koláž, na ktorej je mladá krásna kvetinárka, ktorá sa pýta: „Deväť tuctov ruží ako každý rok pán Kollár?“ K obrázku administrátor stránky napísal komentár: „Boris, Valentín za dverami, nezabudni!“ 

V momente sa to začalo šíriť internetom a mnoho ľudí sa na tom z chuti zasmialo. Dokonca si to všimol aj samotný Kollár, ktorý pod fotografiu napísal komentár: „Chlapciiiii, ja nekupujem tucet, ale vždy 31! Neviem prečo, ale už roky. Tucet je málo, neukáže to tak ako 31 kusov. A takto nakupujem voňavky na Vianoce krát 9 krát 15. Zase ste vedľa, ale pobavilo a sharujem príspevok ku mne na fb.“

Boris príspevok naozaj zdieľal na svojej stránke na Facebooku a pripísal vtipný komentár: „Áno a jednu pre vás slečna a na účet pripíšte váš mobil.“ Ako sa zdá, Boris má skvelý zmysel pre humor a vie si robiť žarty aj na svoj účet... Čo poviete, pobavil vás?

Boris Kollár vtip o ňom zdieľal na svojom sociálnom profile.
Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár vtip o ňom zdieľal na svojom sociálnom profile.

 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu