Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nočná mora Dary Rolins na letisku: Nepustili ju s dcérou do lietadla!

Daru Rolins krátko pred odchodom na exotickú dovolenku postihli nepríjemné problémy. Zobraziť galériu (7)
Daru Rolins krátko pred odchodom na exotickú dovolenku postihli nepríjemné problémy.

PRAHA - Každý rok o takomto čase si Dara Rolins (45) vychutnáva zaslúžený oddych v niektorom z exotických rajov. V týchto dňoch mala namierené na Bali... No nastal nečakaný problém. Na letisku ju s dcérou Laurou (9) nechceli pustiť do lietadla. Speváčka sa tak musela už s pobalenými kuframi vrátiť naspäť domov.

Speváčka Dara Rolins mala, podobne ako po minulé roky o takomto čase, namierené na exotickú dovolenku. Ako sa však posťažovala svojim priaznivcom na sociálnej sieti Instagram, nakoniec na ňu neodletela. Dôvod? S dcérkou Laurou ju totiž nechceli pustiť na palubu lietadla. 

„Keď sa namiesto na Bali zobudíte zase doma. Pretože doba platnosti pasu vašej princeznej je o 14 dní kratšia než polrok, ktorý sa v niektorých krajinách - ako trebárs na Bali, počíta OD položenia nohy na ich územie. A tento faktor je podmienkou vstupu, rovná sa dôvodom, kedy vás už v Prahe nepustia ani do lietadla,“ uviedla. Speváčka s dcérkou tak museli zostať doma a doklady si najprv dať do poriadku.

„Nasleduje slzavé údolie, z ktorého sa dostanete von iba zažiadaním o nový pas. A presne TO sme dnes ráno s Lol absolvovali. Teraz už zostáva len veriť a dúfať, že si náš odlet zopakujeme v priebehu najbližších dní ešte raz, tzv. „znovu a lépe,“ dodala na záver Rolins. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu