Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takáto erotická ešte nebola: Dara Rolins odhalila svoje intímne MIESTA!

Dara Rolins Zobraziť galériu (16)
Dara Rolins (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázala dokonalé telo bohyne! Dara Rolins (45) je u nás a českých susedov okrem svojej hudobnej kariéry obdivovaná i vďaka faktu, že vyzerá skrátka perfektne. Okrem toho za reč stojí i jej osobný vzťah k fanúšikom, ktorých často doslova zavalí svojou pozitívnou energiou a jedinečnou slobodnou osobnosťou. Slovenská diva totiž nikdy nebrala ohľad na to, kým ju ľudia chcú mať a svoj život prežíva po svojom bez ohľadu na to, čo si o nej myslia ostatní. A to dokázala i najnovšie. Speváčka totiž zverejnila poriadne šteklivý videoklip, ktorý je doslova nabitý erotikou!

Novinka s názvom Miesta uzrela svetlo sveta presne na Valentína. Vo videoklipe nie je núdza o šteklivé zábery na blondínku v luxusnej spodnej bielizni či nežné scény s neznámym mužom. „Je zľahka erotický, odvážny a žena v ňom nie je prezentovaná len ako ja, Dara. Ale žena ako taká. Žena, ktorá sa mne páči, ktorá sa nebojí priznať, povedať, byť otvorená, byť slobodná v srdci. A presne taký je aj ten videoklip,“ nadchla sa speváčka, keď sme sa zaujímali o jej najnovší počin.

Dara - rozhovor
Hoci sama uznala, že ide o odvážnejšie video, ťažkú hlavu z prípadných negatívnych reakcií si rozhodne nerobí. „Je sexi, je ženská a je taká odvážna. Možno niektorým príde až moc – ako text, tak pesnička aj videoklip, ale to som ja. A myslím, že ľudia si už na to trošku zvykli,“ povedala nám Dara, ktorú sme stretli na predstavovaní novej kampane istej známej kozmetickej značky.

Tá, mimochodom, nesie slogan, ktorý krásnu blondínku absolútne vystihuje – Fandíme ženám. Ak vás zaujíma, ktorým ženám fandí Dara, ako sa mala na Bali a či s partnerom Rytmusom plánovali oslavovať Valentína, pozrite si náš videorozhovor. 

Viac o téme: Dara RolinsMiesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu