Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara Rolins a Rytmus na Bali: Tajná svadba! Laura krásnou družičkou...

Dara Rolins s dcérou Laurou Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins s dcérou Laurou

BALI – Svadba ako z rozprávky! Speváčka Dara Rolins (45) žiari šťastím už viac ako 6 rokov po boku rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (41). Pred pár dňami si Dara spolu s dcérkou vyrazila na Bali. Neskôr dorazil aj blondínkin partner. Rodinka si však okrem slnka a piesku vychutnala aj isté príjemné povinnosti, a to svadbu. Z Laury bola rozkošná družička, ktorá si tento deň parádne užila. Veď pozrite!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský sa dali dokopy koncom roka 2011. Hoci pár zažil aj krušné chvíľky, veľká kríza zatiaľ u nich nebola a obaja pôsobia po boku toho druhého šťastne. Nedávno sa spoločne objavili aj na krásnom indonézskom ostrove Bali, kde si okrem slnka, piesku a oddychu vychutnali aj rozprávkovo krásnu tajnú svadbu.

Speváčka aj s dcérkou Laurou sa vyfintil, Rytmus sa obliekol na obrad športovo a spoločne vyrazili na pláž. Spolu s takmer s 40 pozvanými hosťami si tento deň užili. Nevydávala sa však speváčka, ale jej kamarátka tanečnica Ľubka, ktorá si urobila tajnú svadbu ďaleko za hranicami našej krajiny.

Z Laury sa tak stala krásna družička, ktorá pri obrade pred nevestou hádzala lupene ruží. Fotografiou sa pochválila umelkyňa na sociálnej sieti. Na obrade  sa však zúčastnilo oveľa viac známych tvárí. Na svadbe nechýbali ani ďalší umelci ako Majk Spirit, Johny Mečoch či Separ. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Viac o téme: Dara RolinsRytmusDcéra Laura
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu