Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

FOTO Ignorantské a drzé parkovanie na košickom sídlisku: Páni policajti, myslíte to vážne?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

KOŠICE - Parkovanie je večný problém. Drzí vodiči občas prekračujú naozaj všetky hranice. Arogantnosť a netolerantnosť voči ostatným zdá sa stále rastie. Medzi tými, ktorí by mali ísť príkladom sú aj policajti. Záber, ktorý pochádza z košického sídliska Ťahanovce to ale vyvracia.

Nášmu čitateľovi sa podaril pekný úlovok. Počas prechádzky Košicami natrafil na odstavené auto mestských policajtov. Nič zvláštne by na tom nebolo, keby páni svoje vozidlo nezaparkovali ako úplní amatéri. Drzosť ani v tomto prípade nepozná hranice a to by pravdepodobne mali ísť príkladom pre ostatných.

FOTO Ignorantské a drzé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Fotografie vznikli v utorok 5. septembra okolo 12tej hodiny na sídlisku Ťahanovce. Ako prezradil čitateľ: "Rovno pred mojimi očami takto zaparkovali." Zdá sa teda, že konanie bolo úmyselné a nakreslené čiary, podľa ktorých by sa malo parkovať, boli totálne odignorované. Košických mestských policajtov sa zdá sa pravidlá parkovania absolútne netýkajú.  

Parkovanie bolo oprávnené 

Vo veci sme kontaktovali aj košických mestských policajtov. Tí nám prezradili, že tento konkrétny prípad nesprávneho parkovania bol oprávnený a potrebný. Príslušníci mestskej polície boli vyslaní na preverenie anonymného oznámenia, v ktorom sa dozvedeli, že v blízkosti miesta, kde zaparkovali, malo dôjsť ku fyzickému napadnutiu osoby. Práve tento naliehavý prípad zapríčinil takto odstavené auto. Prioritou totiž bola ochrana života a zdravia.

"Policajti pri preverovaní oznámenia z ktorého vyplýva, že je ohrozený život a zdravie, nie sú podľa zákona povinní riešiť aj spôsob, akým odstavia svoje služobné motorové vozidlo," vysvetlil nám jeden z príslušníkov Branislav Barna. Prezradil aj to, že v mnohých prípadoch rozhodujú práve sekundy. 

Viac o téme: ParkovanieKošiceMestský policajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu