Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľká žúrka markizákov: Lakatošová v sexi mini, Kalisová v spoločnosti s dvomi EX!

Silvia Lakatošová sa v spoločnosti ukázala v sexi minišatách a Miriam Kalisová stretla na akcii rovno dvoch svojich ex. Zobraziť galériu (27)
Silvia Lakatošová sa v spoločnosti ukázala v sexi minišatách a Miriam Kalisová stretla na akcii rovno dvoch svojich ex. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Zabávali sa! Vo štvrtok večer sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy konala mediálna párty Markízy. Na tej sa zúčastnili nielen moderátorské tváre televízie, ale aj herci a zabávači, ktorí sa podieľajú na výrobe relácií. Medzi pozvanými preto nechýbala ani riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (43), ktorá sa čoskoro bude zvŕtať v tanečnej šou Let's Dance. Prišla v sexi minišatách, ktorých rozparok siahal nebezpečne vysoko. A moderátorka Miriam Kalisová (32) sa na párty stretla rovno s dvomi svojimi ex.

Media Party Markízy

Pri príležitosti štartu jesennej vysielacej sezóny zorganizovala televízia Markíza vo štvrtok večer Media Party, ktorej sa zúčastnilo obrovské množstvo známych tvárí. Do podniku v centre Bratislavy zavítali nielen moderátori, ktorí sú s televíziou neodmysliteľne spätí, ale aj humoristi či herci, ktorí sa rovnako ako oni podieľajú na výrobe programov. 

Jednou z pozvaných hostí bola aj riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová. A ako už pri tmavovláske býva zvykom, opäť pútala pozornosť dokonalým vzhľadom. Veď hoci je mamou dvoch detí a pred pár rokmi prekročila prah štyridsiatky, pri pohľade na ňu by to tipol naozaj len málokto. Presvedčila o tom aj na markizáckej žúrke, kde sa objavila v sexi minišatách, ktorých rozparky po bokoch siahali hriešne vysoko a odhalili jej ukážkové nohy.

O zábavu mala na párty postarané aj moderátorka Miriam Kalisová. Tá sa totiž v spoločnosti stretla rovno s dvomi svojimi ex - s bývalým manželom Martinom Šmahelom, s ktorým má dcérku Miu, aj so šporťákom Petrom Varinským, s ktorým chodila, keď začínala v Markíze. Obaja boli tiež medzi pozvanými. No zdá sa, že plavovláska má so svojimi bývalými dobré vzťahy, nemala totiž problém s nimi počas večera napríklad aj prehodiť reč. 

Viac o téme: Silvia LakatošováMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu