Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdy Markízy žúrovali v centre Bratislavy: Divoká Didiana, Tůma celý od rúžu a Jakab... Jejda, to čo má na hlave?!

Dagmar Didiana Dianová, Filip Tůma, Robo Jakab Zobraziť galériu (61)
Dagmar Didiana Dianová, Filip Tůma, Robo Jakab (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pri príležitosti blížiaceho sa štartu jarnej vysielacej sezóny sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy konal vo štvrtok mediálny žúr. Ten si nenechalo ujsť mnoho hviezdnych tvárí televízie Markíza. Medzi nimi ani moderátorka Dagmar Didiana Dianová (40), ktorá sa pred fotostenou poriadne odviazala, spevák a herec Filip Tůma (40) skončil celý od rúžu a herec Robo Jakab (41) predviedol nový účes.

Štvrtkový večer patril predstaveniu jarnej vysielacej štruktúry Markízy. Pri tejto príležitosti televízia usporiadala veľký žúr v jednom z podnikov v centre Bratislavy a pozvala všetky svoje najväčšie hviezdy. Medzi nimi napríklad aj moderátorku a rádiovú spíkerku Dagmar Didianu Dianovú, ktorá sa často objavuje v hudobnej relácii Chart Show. 

Keď sa sympatická Slovenka objavila na párty, hneď sa na ňu obrátili všetky objektívy fotoaparátov. A plavovláska si ich pozornosť zjavne užívala - pred fotostenou sa totiž tak odviazala, že predviedla aj svoju divokú tvár nespútanej šelmy. 

Dagmar Didiana Dianová
Zobraziť galériu (61)
Dagmar Didiana Dianová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Akciu si nenechal ujsť ani Filip Tůma, ktorý sa už čoskoro stane dvojnásobným otcom. Do spoločnosti prišiel bez svojej polovičky Nely Pociskovej, ktorá zrejme zostala doma s ich synčekom Hektorom. O to viac zaujalo, keď  sa už po pár hodinách po podniku prechádzal s tvárou celou zababranou od rúžu. Išlo však len o výsledok nevinného zvítavania sa s kolegyňami, ktoré prebiehalo vo všetkej počestnosti. 

Filip Tůma
Zobraziť galériu (61)
Filip Tůma  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pohľady prítomných pútal aj herec Robo Jakab, ktorý na žúrku dorazil medzi poslednými. Známy Slovák bol v poslednom období známy svojimi dlhými vlasmi, ktoré nosil zopnuté do chvosta. Aktuálne má však už úplne iný imidž. Svoje háro si nechal skrátiť - výsledkom je zvláštny strapatý účes.

Robo Jakab
Zobraziť galériu (61)
Robo Jakab  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Filip TůmaDagmar Didiana DianováRobo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu