Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chudneme so smoothie!

Kniha Chudneme so stmoothie PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Chudneme so stmoothie

Kniha Chudneme so smoothie prináša nové poznatky o fenoméne dnešných dní – o zdravých a chutných nápojoch z ovocia a zeleniny smoothie.

Byť štíhly s ovocnými a zeleninovými smoothie je úžasne jednoduché! Skúste sedemdňové alebo štrnásťdňové programy, v ktorých budete smoothie raňajkovať a večerať. Nielenže schudnete, prečistíte si organizmus, ale vyčistíte si aj hlavu.

„Aj tá najdlhšia cesta sa začína prvým krokom.“
Lao-C´

Autorka Chantal-Fleur Sandjon je vyznávačka RAW stravy a zdravého životného štýlu. Predkladá plán na očistnú kúru so smoothie, v ktorej vychádza priamo z vášho založenia – kniha totižto obsahuje podrobný test, na základe ktorého si určíte, aký diétny typ ste.  Tento program zabezpečí vášmu organizmu mimoriadne množstvo vitálnych látok. Zároveň odpadnú prázdne kalórie a potraviny, z ktorých sa priberá, ako je biely cukor a hotové jedlá.

Namiesto hladovania, ktoré má za následok výrazne narušenú rovnováhu vášho metabolizmu, vám doplní zásobu živín a dodá telu všetko, čo potrebuje na to, aby opäť získalo prirodzenú a ideálnu osobnú hmotnosť. Kilogramov sa zbavíte akoby mimochodom, objavíte nové svety rastlinných chutí a telo sa vám za to všetko poďakuje väčším prídelom energie a vitality.

Kniha Chudneme so smoothie je plná nových poznatkov, zaujímavostí, ale aj chutných a rýchlych receptov, ktoré vás nielen zasýtia, ale aj pomôžu vášmu zdraviu a najmä vašej štíhlosti. Smoothie diéta je celkovo nový začiatok zdravého životného štýlu.
Viaceré recepty a tipy vás môžu sprevádzať aj po skončení vlastnej diéty. Kniha Chudneme so smoothie sa chce stať spoločníkom na ceste k lepším telesným pocitom, k väčšej pohode a radosti zo života.

Poludňajšie smoothie

C VITAMÍNOVÝ ŽIVOTABUDIČ

Suroviny:

2 pomaranče | ½ jablka | 1 banán | 1 limetka | 1 stredne veľká mrkva | kúsok zázvoru | 2 PL plodov goji | 1 PL zlatých alebo mletých ľanových semienok (pre diétny typ light 2 PL) | 3 datle bez kôstok | 50 ml rakytníkovej šťavy

Čas prípravy: cca 10 minút

Postup: Pomaranče ošúpeme a rozdelíme na mesiačiky. Jablko umyjeme, rozdelíme na štvrtiny a nakrájame na malé kúsky. Banán ošúpeme a nakrájame nadrobno. Z limetky vytlačíme šťavu. Mrkvu očistíme a nakrájame nadrobno. Zázvor ošúpeme a rozpolíme alebo postrúhame.
Všetky prísady vložíme do mixéra a pridáme plody goji, ľanové semienka a datle. Prilejeme rakytníkovú šťavu a cca 100 ml vody a rozmixujeme.

Knihu Chudneme so smoothie nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu