Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zdrvený otec prehovoril o smrti krásnej dcérky (†15): Dôvod, prečo sa obesila, vás šokuje!

Krásna Olivia sa obesila Zobraziť galériu (2)
Krásna Olivia sa obesila (Zdroj: Foto: Daily Mail)

YORKSHIRE - Tragické varovanie pre každého rodiča. Otec Alex rozpráva o svojej krásnej, nadanej dcérke (†15 ), ktorá nedokázala žiť pod tlakom 21. storočia, plného sociálnych sietí, internetu a mobilných technológií. Jeho milované dievčatko si siahlo na život ešte v septembri minulého roku. Až po niekoľkých mesiacoch od tragédie povedal, čo podľa neho stálo za nešťastnou a zbytočnou Oliviinou smrťou.

Školáčka skoncovala so svojím životom a obesila sa ešte v septembri minulého roka, lebo sa nedokázala vyrovnať s tlakom 21. storočia. Podľa jej otca stoja za tragickým osudom dcéry sociálne siete a  mobilné technológie.  

Rodina 15-ročnej Olivie Glennie ani len netušila, čo sa odohrávalo v jej mysli pred smrťou. Ako uvádza denník Daily Mail, jej otec tvrdí, že 24-hodinové spojenie s Facebookom a internetom zobralo jeho dievčatku mladosť. Varuje ostatných rodičov, aby si uvedomili, aké je to pre ich deti nebezpečné.   

Krásna, mladá tínedžerka nezvládla okolitý tlak a rozhodla sa pre šokujúce riešenie. Siahla si na život. Našli ju visieť na psej vôdzke na strome v septembri minulého roku. Vydesení príbuzní k nej razom zavolali záchranárov. Resuscitovali ju a previezli do nemocnice. Päť dní na to Olivia zomrela. Jej rodina, priatelia a známi boli z tragédie otrasení. Nechápali, čo mohlo byť príčinou jej skratového konania. V kolektíve bola veľmi obľúbená, okolie ju malo rado.   

Zdrvený otec prehovoril o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

„Neviem, čo sa jej odohrávalo v mysli. Ani nám to asi nikto už nepovie. Navonok vyzerala spokojne, no o jej tajomstvách a problémoch s priateľmi a trápení sa so vzhľadom nikto netušil. Rodičia by si mali viac všímať skryté signály. Deti rastú prirýchlo. Internet, sociálne siete a mobily plné funkcií na nich vytvárajú obrovský tlak," povedal nešťastný otec pre britský denník.

Oliviini priatelia po jej tragickej smrti povedali, že ich kamarátka bola nešťastná z rozchodu a údajne sa trápila nad svojím vzhľadom. Rodičia ju síce milovali, ale o ničivých myšlienkach svojej dcérky nič netušili. Kamaráti boli Olivii nápomocní, no ani vo sne by ich nenapadlo, že je schopná siahnuť si na život a spáchať samovraždu.

Nešťastní a skormútení rodičia sa však rozhodli pre veľké gesto. Darovali dcérkine orgány. Tak dopomohli k zachráneniu životov troch ľudí. „Teraz žije v tele niekoho iného," dodal otec.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu