Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dojemné VIDEO z Oklahomy: V priamom prenose sa objavil zasypaný psík!

Barbara so svojou Cathy
Barbara so svojou Cathy (Zdroj: YouTube)

MOORE - Medzi desivými príbehmi o osudoch ľudí, ktoré poznačilo tornádo v Oklahome, sa nájde aj jeden so šťastným koncom. Jeho aktérkou je obyvateľka mesta Moore a americká reportérka, ktorá s ňou robila rozhovor. V jednej chvíli ho však niečo prerušilo.

Svedkami dojemného okamihu sa v utorok stali diváci televízie CBS. Jej redaktorka Anna Wernerová sa vybrala do Oklahomy, aby tu natočila reportáž o spúšti, ktorú napáchalo tornádo.

V priamom prenose sa rozprávala s Barbarou Garciovou, ktorú prírodné nešťastie pripravilo prakticky o všetko. Dúfala, že aspoň jej milovaný pes to prežil, keď ale na neho kričala, neozýval sa.

A práve v tomto momente sa v troskách pri nej začalo niečo hýbať. Keď Barbara zistila, že je to jej stratená sučka Cathy, okamžite ju spolu s Annou vytiahli von, píše portál Huffington Post.

"Modlila som sa k Bohu, aby mňa aj Cathy nechal nažive. Najprv som si myslela, že vyslyšal len jedno moje prianie, ale teraz vidím, že mi splnil obe," povedala šťastná Garciová.

Z trosiek po tornáde vyhrabali psa

Ničivé tornádo, ktoré v pondelok zasiahlo štát Oklahomu, zabilo podľa posledných informácií 24 ľudí. Medzi mŕtvymi je aj množstvo detí. Škody, ktoré silný vietor napáchal, úrady ešte nevyčíslili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu