Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nepríjemná rana pre Mojsejovú: Tisícky eur sú preč! Je to pomsta?!

Nora Mojsejová je v šoku. Zlodeji sa vlámali do jej obchodu. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová je v šoku. Zlodeji sa vlámali do jej obchodu.

KOŠICE - Trpké prebudenie! Hneď po sviatkoch musela Nora Mojsejová (54) riešiť nemilú situáciu. V utorok ráno sa totiž dozvedela, že sa niekto vlámal do jej butiku. Prišla tam o veci za 4 500 eur. Pred časom si pritom zlodeji z jej vily odniesli drahé šperky. Podnikateľka je presvedčená, že jej ktosi zámerne škodí.

Toto nečakala! Prvý pracovný deň po sviatkoch nezačal pre Noru Mojsejovú najlepšie. Správca jej totiž oznámil, že sa niekto vlámal do jej košického butiku. Ten bol od štvrtka do pondelka zavretý. „Vybrali sklo zo vstupných dverí a vošli do predajne,” opísala nám podnikateľka.

Spolu s ňou sme neskôr jej obchod navštívili za účelom zistenia škôd. „Zmizol mi môj dlhý hnedý kožuch z mývala za 3 tisíc eur a tiež čierna vetrovka za 1 500 eur. Obe boli moje vlastné veci, ktoré som si tu ešte v stredu nechala. Môžu ich rýchlo speňažiť. Počítače nezobrali. Rovnako tak ani šaty mojej značky, pretože tie sú špecifické aj s visačkou a ťažko by ich predali,” zhodnotila „prácu” lupičov Mojsejová. Peniaze našťastie v predajni nemala, väčšina zákazníkov totiž využíva platobné karty.

Nora má pocit, že nešlo o náhodu. Je presvedčená, že lúpež bola cielená. „Mám vážne podozrenie na istú konkrétnu osobu. Aj keď mi pred časom zmizli šperky, tiež to bolo pravdepodobne zinscenované tým istým človekom,” prezradila nám. Už sa dokonca zmierila s tým, že ukradnuté veci nikdy viac neuvidí. „Kdeže, boli tu už policajti a zaistili stopy, ale neverím, že niečo vypátrajú. Nemám s nimi dobré skúsenosti. Veci som poistené nemala, ani nechcem poisťovať, aby ma potom neobviňovali, že chcem spáchať poisťovací podvod,“ povedala nám na záver rázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu