Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mojsejovej tajný žúr: Nora prekvapila hostí schudnutou vizážou!

Nora Mojsejová prekvapila svojich priateľov schudnutou vizážou. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová prekvapila svojich priateľov schudnutou vizážou.

KOŠICE – Doslova kvitne! Nora Mojsejová (54) mala počas uplynulého týždňa meniny. Pri tejto príležitosti usporiadala oslavu, na ktorej sa zišlo viacero jej blízkych priateľov. Hostiteľka si pre gratulantov pripravila okrem množstva dobrôt aj jedno príjemné prekvapenie v podobe vylepšenej vizáže. Podnikateľka totiž vďaka zníženej hmotnosti vyzerá oveľa lepšie, než kedykoľvek predtým.

Úplne iná! Nora Mojsejová bola dlhé roky povestná blonďavou hrivou a postavou typu krv a mlieko. Po nedávnom rozvode s hudobníkom Braňom však vyzerá inak, než sme zvyknutí. Okrem toho, že sa z nej stala tmavovláska, je dosť viditeľný aj úbytok hmotnosti. Odkedy začala najznámejšia obyvateľka košického Pereša chudnúť, zhodila už 18 kilogramov. Ako v súvislosti so stratou tuku povedala, chcela by sa zbaviť ešte troch kíl.

Schudnutou postavou prekvapila Nora  svojich priateľov aj počas uplynulého víkendu. Pri príležitosti sviatku svojho mena totiž usporiadala menšiu oslavu. Párty sa konala do druhej hodiny v noci. Hoci si podnikateľka vlastnú líniu stráži, hostí nenechala o hlade. Pripravila im samé dobroty. Gratulanti si mohli pochutnať na rezňoch, fašírkach, či zemiakových a zeleninových šalátoch. Nechýbali ani obložené chlebíčky a tiež koláče.

 „Dostala som strašne veľa krásnych kvetov a tiež kozmetiku,“ povedala nám Mojsejová, ktorá hostila zhruba trinástich kamarátov. Čo jej daroval partner Kamil, však prezradiť nechcela. Ako sme sa tiež dozvedeli, v deň jej sviatku si na ňu spomenul aj exmanžel Braňo. „Osobne mi negratuloval, ale poslal mi esemesku,“ uzavrela Košičanka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu