Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Blondínka (29) schudla vďaka eBay diéte a ešte na nej krásne zarobila!

Dee kedysi vážila 115 kg, teraz takmer o polovicu menej
Dee kedysi vážila 115 kg, teraz takmer o polovicu menej (Zdroj: reprofoto the sun)

LONDÝN - Keď sa Dee Oliverová rozhodla schudnúť, nepotrebovala rady žiadnych odborníkov. Stačilo, aby si zapla internet a hneď našla to, čo potrebovala vedieť. Teraz sa pýši nielen novou postavou, ale dokonca vďaka nej aj zarobila.

Dee sa pred časom zasnúbila a zaprisahala sa, že k oltáru bude kráčať o niekoľko desiatok kíl chudšia. Toto predsavzatie sa jej podarilo splniť za necelých osem mesiacov. Jej recept na štíhlosť znie až príliš ľahko; začala rozpredávať svoj starý šatník na portáli eBay a zároveň nakupovala nové a najmä čoraz menšie oblečenie, aby mala väčšiu motiváciu schudnúť.

Samozrejme nestačilo len kupovať a predávať veci. Angličanka sa taktiež prihlásila do programu LighterLife, ktorý jej poradil, akým spôsobom sa dopracuje k štíhlejšej postave. Dee ale tvrdí, že to bola práve eBay diéta, ktorá ju dostala tam, kde je dnes.

"Vždy, keď som si na seba kúpila niečo nové, veľmi ma to potešilo. Bez toho by sa mi schudnúť určite nepodarilo. Predstava, že nemôžem poľaviť, pretože by som si inak nemala čo obliecť, ma neustále hnala vpred," vysvetľuje.

Dvadsaťdeväťročná Dee momentálne nemôže byť šťastnejšia. Nielenže ohuruje okolie svojou o päťdesiat kilogramov ľahšou figúrou, ale si navyše zarobila tisíc libier (1230 eur), ktoré utŕžila za staré oblečenie. "Teraz mi už nič nebráni v tom, aby som nosila minisukne alebo obtiahnuté tričká. A čo je ešte dôležitejšie, budem sa vydávať chudá," dodáva s úsmevom sympatická blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu