Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveriteľná premena Danielle (21): Z megaženy blonďatou sexicou!

Daniellina zmena je naozaj výrazná Zobraziť galériu (2)
Daniellina zmena je naozaj výrazná (Zdroj: profimedia.sk)

Keď človek naozaj chce, dokáže takmer čokoľvek. Názorným príkladom toho je Britka Danielle Pendleburyová, ktorú už nebavilo pozerať sa do zrkadla na tučibombu. Vstúpila si preto do svedomia a zmenila svoj život od základov tak, že je z nej teraz úplne iná žena.

Dvadsaťjedenročná Danielle si kvôli svojej nadváhe prežila peklo. "Spolužiaci ma šikanovali, deti na mňa na ulici pokrikovali "Pumbaa!" (prasiatko z animovaného filmu Leví Kráľ, pozn. red.). Chcela som byť neviditeľnou, moje sebavedomie bolo na bode mrazu," spomína na ťažké chvíle.

Vyrovnať sa s depresiami pomáhalo tínedžerke jedlo. Čokoládu a čipsy si tajne brala do izby, aby ju nevideli rodičia. Jej problémy to ale nevyriešilo, naopak, pridalo jej ďalšie, ktoré súviseli s tým, že vďaka nezdravej strave neustále priberala. Bolo len otázkou času, kedy sa obezita odrazí aj na zdraví dievčaťa. Objavil sa u neho postupne vysoký krvný tlak, astma i ťažkosti s dýchaním.

Až strach zo smrti prinútil mladú ženu, aby so sebou niečo robila. Pred časom totiž utrpela ťažký astmatický záchvat, kvôli ktorému musela byť hospitalizovaná. Odhodlaná bacuľka sa prihlásila do klubu ľudí s nadváhou a s ich pomocou začala chudnúť.

"Bála som sa, že to nezvládnem, ale nakoniec to vyšlo. Všetky nezdravé veci som vyhodila a v mojej chladničke už má miesto len ovocie a zelenina," hovorí spokojná Danielle, ktorá sa takisto aktívne venuje športu, najmä zumbe a badmintonu. Okrem toho chodí každú stredu tancovať. "Už viac nechcem byť neviditeľná. Konečne môžem žiť tak, ako ostatné dvadsajedenročné ženy," dodáva s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu