Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mázikovej desivá dráma: Lúpežný prepad a plno krvi!

Eva Máziková prehovorila o desivej skúsenosti z minulosti. Zobraziť galériu (9)
Eva Máziková prehovorila o desivej skúsenosti z minulosti. (Zdroj: Foto: TG)

BRATISLAVA – Ako z akčného filmu! Eva Máziková (63) sa najnovšie podelila s verejnosťou o desivú príhodu, ktorej v minulosti čelila. O nepríjemnom zážitku sa rozhodla prehovoriť až po dvoch rokoch, čo sa samotný incident stal. Hoci sa speváčka v súčasnosti pozerá na celú vec s nadhľadom, v danej chvíli jej nebolo do smiechu.

O tom, že má Eva Máziková energie a vitality na rozdávanie, niet pochýb. Azda málokto by si ju preto vedel predstaviť so zlou náladou alebo nešťastnú. Napriek tomu si pre ňu osud pripravil v živote momenty, ktoré by najradšej navždy zmazala z pamäte. Príkladom môže byť incident, ktorý sa jej v minulosti stal počas dovolenky v Španielsku.

O desivo znejúcej príhode sa speváčka rozrozprávala až v súčasnosti. Prvýkrát ju priblížila tento týždeň v rannej šou rádia Europa 2. Ako interpretka prezradila, stala sa obeťou lúpežného prepadu. Príhoda znie ako vystrihnutá z akčného filmu.

„Išli sme spolu s manželom na svadbu a auto sme mali plné darčekov. Zrazu sme si počas jazdy všimli, že na nás mávajú dvaja chlapi z motorky. Naznačovali nám, že máme defekt. Zastavili sme, aby sme poruchu odstránili. Začali sme vyberať z kufra všetky darčeky a prekladať ich na zadné sedadlo - aby sme sa dostali k rezervnej gume,začala Máziková rozprávanie desivej príhody a pokračovala: „V tom som si všimla, že tí chlapi nám veci drzo vyberajú z auta a kradnú. Až vtedy sme zistili, že to vlastne oni nám prepichli gumy a všetko si dopredu naplánovali.

Keď si Eva uvedomila, čo sa deje, zachovala sa tak, ako by od ženy málokto čakal. Vrhla sa na jedného zo zlodejov vlastnými rukami! „Vrazila som mu päsťou do tváre. Na ruke som mala kopec prsteňov, muselo ho to veľmi bolieť. Ihneď sa mu z nosa začala liať krv. Podľa mňa som mu ho aj zlomila. Začal nadávať po španielsky a potom obaja zdrhli,povedala o svojom hrdinskom zákroku Máziková. 

Keď sa na celý incident pozerá s odstupom času, uvedomuje si, ako riskovala. Keby boli totiž muži ozbrojení, mohlo to celé dopadnúť oveľa horšie. „V tej chvíli som sa nebála, skôr som bola veľmi nahnevaná. No potom som sa celá roztriasla. V šoku som volala synovi, aby som mu oznámila, čo sa stalo. Povedal mi, že také veci sú tam bežné. Fungujú tam skupinky ľudí, ktorí najprv sfúknu zadné pneumatiky a potom okrádajú autá, uzavrela incident Máziková, ktorá by už podobnú scénu nechcela nikdy zažiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu