Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Finalistka Martina: Toto telo pobláznilo celú pláž!

Toto telo pobláznilo mužov na Pláži 33. Zobraziť galériu (19)
Toto telo pobláznilo mužov na Pláži 33. (Zdroj: TV: Markíza)

BRATISLAVA – Na Pláži 33 sa strhol boj o najkrajšiu finalistku Martinu Jendrušákovú (22). Hoci sa spočiatku súťaže zdalo, že príťažlivá blondínka padne do náručia kolegu Jána Chovanca (30), najnovšie to vyzerá tak, že zakotví u Emanuela Hiriča (26). Svalnáčovi totiž pobláznila hlavu po tom, čo spolu strávili romantické chvíle vo dvojici na wellness pobyte. Banskobystričan je z nej tak namäkko, že ihneď hodil za hlavu románik s Annou Pitnerovou (21). Tej zostávajú len oči pre plač.

Blondínke z Veľkej Lomnice stačilo iba pár hodín osamote s Emanuelom Hiričom na to, aby si ho dokonale omotala okolo prsta. Ako vidno, svalnáč totiž bez mihnutia oka dokázal hodiť za hlavu rodiaci sa vzťah s Annou Pitnerovou, ktorá je do neho zamilovaná. Hoci ešte pred pár dňami si s ňou vymieňal vášnivé bozky vo vírivke, teraz má nový objekt svojej túžby - Martinu Jendrušákovú. 

Nasvedčujú tomu aj iskriace prejavy náklonnosti, ktoré si s ňou vymieňa. Na ich vzájomné dotyky a letmé flirty sa musí okrem nešťastnej Anny prizerať aj Ján Chovanec. Ten sa do plavovlásky zaľúbil tiež. A dokonca jej pred celým Slovenskom vyznal lásku v zamilovanom liste. Blondínka však jeho slovám veľkú pozornosť nevenovala. Ba čo viac, vo včerajšej časti si uťahovala z toho, že v jeho papierovom prejave citov bolo množstvo gramatických chýb.

Atraktívna blondínka má teda v šou pod palcom už dvoch chlapov, s ktorými môže mávať. Ktovie, do akej miery túto výhodu využije. Ak si chcete pozrieť, ako bude pokračovať tento milostný štvoruholník, pozrite si dnešný diel Pláže 33 na Markíze.

Tip: Pozrite si večer Pláž 33 alebo niečo iné? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu