Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi speváčka Cheryl Cole: Nový život a nové meno!

Cheryl Cole Zobraziť galériu (8)
Cheryl Cole (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská speváčka Cheryl Cole (28) sa údajne rozhodla, že si skráti svoje umelecké meno a všetky svoje budúce nahrávky bude vydávať len ako Cheryl. Pre britský denník The Sun to uviedol nemenovaný zdroj zo speváčkinho okolia.

Cole chce týmto spôsobom spraviť hrubú čiaru za svojím bývalým manželstvom s futbalistom Ashleym Coleom, s ktorým sa rozviedla v roku 2010. "Cheryl začína novú kapitolu svojho života a preto už nechce byť spájaná s negatívnymi vecami z jej minulosti. Nechce sa zbaviť svojho priezviska Cole, ide len o zmenu umeleckého mena. V súčasnosti je na tom veľmi dobre a nevie sa dočkať, keď zas začne vystupovať. A nové umelecké meno dodá jej návratu trochu viac korenia," uviedol zdroj.

Cheryl Cole sa preslávila ako členka skupiny Girls Aloud, ktorá vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals. Okrem nej ju tvoria Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh a Sarah Harding. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov - Sound of the Underground (2003), What Will the Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out of Control (2008). Od roku 2009 je skupina neaktívna, oficiálne sa však nerozpadla. Všetkých päť členiek sa vydalo na sólovú kariéru.

Cole vydala albumy 3 Words (2009) a Messy Little Raindrops (2010) a v singlových rebríčkoch bodovala so skladbami Fight for This Love, 3 Words, Parachute, Promise This či Heartbreaker. Tento mesiac by mala vydať nový singel s názvom Call My Name a neskôr aj tretiu štúdiovku, ktorej názov zatiaľ nie je známy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu