Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zasnúbená moderátorka Ďurianová: Je tehotná!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj budú rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj budú rodičmi.

BRATISLAVA – Prežíva šťastné obdobie! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (35) sa len koncom septembra zasnúbila so svojím partnerom Romanom Doležajom (35) a už sa vraj dvojica teší z radostného očakávania prvého spoločného potomka. Podľa našich informácií je totiž blondínka tehotná.

Prvýkrát mamou! Trnavský podnikateľ Roman Doležaj na jeseň po ôsmich mesiacoch randenia požiadal o ruku tvár markizáckeho spravodajstva Mariannu Ďurianovú. Teraz sa však už pošepkáva, že čoskoro budú aj rodičmi.

Podľa našich najnovších informácií je totiž blondínka v požehnanom stave. Podobné správy v júni minulého roka Marianna rázne poprela. No v decembri už na otázku o rozširovaní rodinky nijako nereagovala. A mlčí aj teraz. Keď sme sa ju snažili v piatok doobeda osloviť, nedvíhala telefón, ani neodpovedala na sms správu. A to je pri celebritných mamičkách v počiatočných mesiacoch tehotenstva proste pravidlom.

To, že tentokrát by mohli byť zvesti pravdivé, naznačuje aj fotografia z plesu istej poisťovne, kam si Marianna obliekla šaty spred dvoch rokov. Hoci sa viacerí čudovali, prečo kráska, ktorá vždy zažiari v novej róbe, zvolila práve túto, odpoveď sa nám zrejme črtá priamo pred očami. Strieborné trblietavé šaty, strihané priamo pod prsiami a voľne spustené, sú úplne ideálne na to, aby zakryli rastúce bruško.

Dôvodom, prečo správy o tehotenstve Ďurianová nechce zatiaľ potvrdiť, môže byť nielen fakt, že ešte nemá za sebou náročný prvý trimester. Túto šťastnú udalosť si môže nechávať pre seba aj z toho dôvodu, že v decembri 2007 o jedno bábätko prišla.

Ako odborník zhodnotil účes Marianny Ďurianovej a iných celebrít na plese?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu