Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianová už tehotenstvo neutají: Bruško ukázala v priamom prenose!

Marianna Ďurianová ukázala rastúce bruško. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová ukázala rastúce bruško.

BRATISLAVA – Svoje tajomstvo odhalila "vďaka" práci! Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová (35) síce zatiaľ dohady o tehotenstve nepotvrdila, radostná novinka sa jej však už ututláva len s ťažkosťami. Prezrádza ju totiž stále sa zväčšujúce bruško.

O zmenách v súkromnom živote Marianny Ďurianovej sme vás na topkách informovali už začiatkom februára. Moderátorka by mala o pár mesiacov porodiť svojmu snúbencovi Romanovi Doležajovi spoločného potomka.

Blondínka je však pri téme týkajúcej sa požehnaného stavu stále veľmi opatrná. „Ďakujem za priestor, ale nechcem sa vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ reagovala na naše otázky týkajúce sa tehotenstva Ďurianová.

Pozorným divákom Televíznych novín však aj napriek tomu neunikol fakt, že moderátorkine telo sa s pribúdajúcimi dňami mení. Marianna sa im síce prihovára od pultu, ktorý jej zakrýva dolnú časť tela, rastúce bruško je i napriek tomu zreteľne vidno v obtiahnutom kostýme. Dá sa preto očakávať, že už čoskoro Marianna dohady o nastávajúcom materstve potvrdí.

Tip: Pozrite si večer televíziu Markíza. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu