Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná herečka Issová: Kvôli brušku musí skončiť s prácou!

Martha Issová
Martha Issová

PRAHA - Česká herečka Martha Issová, ktorá je momentálne v piatom mesiaci tehotenstva, postupne spomaľuje pracovné tempo. O mesiac by chcela skončiť s robotou úplne. Jedným z dôvodov je aj fakt, že seriálová postava, ktorú najnovšie stvárňuje, nemôže byť tehotná.

"Zatiaľ hrám, čo mi sily stačia, ale cítim na sebe, že mi hormóny usporadúvajú myšlienky po svojom. Ako mám prácu rada a baví ma, tak vidím, ako som myšlienkami aj tak niekde inde. Je to požehnaný stav po všetkých stránkach," uviedla pre iDNES.cz Issová, ktorá momentálna nakrúca pre televíziu Nova nový sitkom Helena. Ten bude mať premiéru 22. marca, keď herečka zhodou okolností oslávi 31. narodeniny.

"Sitkom natáčam vôbec prvýkrát, tento žáner je pre mňa osobne zložitejší, než som si predstavovala. Zvyknúť si na spôsob hrania v sitkome nie je úplne jednoduché, ale v začiatkoch nám veľmi pomohol divadelný režisér Zdeněk Dušek, ktorý bol naším hereckým trénerom. Od neho som všeličo pochytila, tak uvidíme, či dobre," vysvetlila herečka, ktorá v novom seriáli stvárňuje Kláru, ktorá by paradoxne nikdy neotehotnela.

"U Kláry nie je vôbec možné, aby otehotnela. Takže do konca marca natáčam druhú sériu a zvyšok bude musieť odohrať iná herečka. To, či sa do seriálu vrátim, bude zrejme závisieť od sledovanosti," dodala Issová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu