Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Parišková mesiac bez muža: Pozrite, čo to spôsobilo!

Aneta Parišková sa po mesiaci takto zvítala s manželom. Zobraziť galériu (14)
Aneta Parišková sa po mesiaci takto zvítala s manželom.

BRATISLAVA – Úľava, objatia a bozky! Moderátorka Aneta Parišková (38) sa konečne dočkala svojho kanadského manžela Marka Sedlmaira (32). Ten ešte pred Vianocami odletel do svojej rodnej krajiny. Dvojica bola odlúčená približne mesiac. A tak bolo vzájomné zvítanie sa na letisku plné nežností a emócií, o čom svedčia aj naše fotografie a video.

Jojkárska moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková  žiarila šťastným. Jej milovaný manžel Mark sa pred pár dňami vrátil na Slovensko. Zhruba mesiac strávil v Kanade. V rodnom Ontáriu bol totiž navštíviť svoju mamu a vybaviť si pracovné povinnosti.

Dôkazom toho, že blondínka sa nevedela dočkať návratu svojej lásky, je aj fakt, že prišla Marka počkať priamo na letisko do Rakúska. Vzala so sebou aj spoločného synčeka Gabriela. Na Anetinej tvári bolo po celý čas badať netrpezlivosť. Novomanželia boli po prvýkrát od seba odlúčení na takú dlhú dobu. 

Topky.sk zisťovali, aké boli moderátorkine prvé pocity, keď Marka uvidela. „Boli sme radi, že sme sa vôbec našli, pretože prišiel o dvadsať minút skôr. Keďže som si zabudla oba telefóny v aute, tŕpla som, či sa zbadáme. Bola to úľava, keď bol zrazu pri mne a objal ma, prezradila  s úsmevom Parišková.

Manžel ju ihneď pobozkal a ona ho nežne objala okolo krku. Otecko nezabudol ani na svojho synčeka Gabriela, s ktorým sa následne zvítal tiež. Ten ihneď chytil jeho prst do malej ručičky a opätoval mu úsmev. Po pár minútach rodinka letiskovú halu opustila. Moderátorka sa teda môže opäť tešiť z úplnej rodinky. 

Sledujte TOPKY TV: Parišková sa po mesiaci odlúčenia takto zvítala s manželom!

Aneta Paríšková na letisku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu