Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakaný zvrat: Parišková ako farmárka nadobro skončila!

Aneta bola tvárou oboch predchádzajúcich sérií farmárskej šou. V treťom pokračovaní sa už neukáže. Zobraziť galériu (9)
Aneta bola tvárou oboch predchádzajúcich sérií farmárskej šou. V treťom pokračovaní sa už neukáže. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – V treťom pokračovaní jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu ju už neuvidíme. Hoci tvorcovia programu brali účasť Anety Sedlmair-Pariškovej (38) v pripravovanom programe ako samozrejmosť, moderátorka im spôsobila škrt cez rozpočet. Plavovláska sa rozhodla televíznu ponuku odmietnuť. Svojim rozhodnutím sa pripravila o honorár 8 000 eur.

Vedenie na Kolibe sa rozhodlo, že po úspechoch predchádzajúcich dvoch sérií šou Farmár hľadá ženu sa pustí do tretieho pokračovania. V súvislosti s avizovaným štartom tohto projektu rátali kompetentní v televízii Joj s tým, že podobne ako po minulé roky bude divákov sprevádzať touto reláciou Aneta Sedlmair-Parišková. Ako však najnovšie vysvitlo, mýlili sa.

Topkám sa podarilo zistiť, že plavovláska sa v televíznej zoznamke neobjaví. Dôvodom je, že s manželom Markom Sedlmairom čaká ďalšie dieťatko. Hoci aj predchádzajúcu sériu moderovala s bruškom, tentokrát je ale jej tehotenstvo označné za rizikové. „Nechcem nechávať nič na náhodu. Preto som sa rozhodla ponuku televízie Joj neprijať,“ povedala Aneta, ktorá má s kanadským partnerom syna Gabriela a z predchádzajúceho manželstva s podnikateľom Davidom Dočekalom chlapčeka Daniela.

Z televízie Joj sme sa dozvedeli, že za blondínku nebudú hľadať náhradu. Podľa našich informácií sa farmárska šou odvysiela bez moderátorky. Program však nebude ochudobnený o vtipné komentáre Michala Hudáka, ktorý sa stal spolu s Anetou Sedlmair-Pariškovou už neodmysliteľnou súčasťou projektu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu