Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Parišková pobúrená kvôli dokaličenému synovi: Za jeho bolesť budú pykať!

Aneta Parišková zažila chvíle plné strachu. Jej syn Danielko (vpravo hore) a manžel Mark (vpravo dole) sa bolestivo zranili.  Zobraziť galériu (10)
Aneta Parišková zažila chvíle plné strachu. Jej syn Danielko (vpravo hore) a manžel Mark (vpravo dole) sa bolestivo zranili.

BRATISLAVA – Aneta Sedlmair-Parišková (39) prežila počas uplynulého víkendu chvíle plné strachu. Príjemný rodinný výlet sa totiž behom sekundy zmenil na pohromu. Blondínkin manžel Mark (32) a jej synček z prvého manželstva Danielko (4) sa bolestivo zranili počas jazdy na bobovej dráhe. Moderátorka je z nehody nielen nešťastná, ale aj poriadne pobúrená. Netají sa tým, že plánuje vzniknutú situáciu riešiť právnou cestou.

Aneta Sedlmair-Parišková si pred pár dňami chcela spoločne so svojou rodinkou užiť letnú pohodu na bratislavskej Kolibe. Výlet do prírody však vôbec nedopadol podľa jej predstáv. A to kvôli jazde na bobovej dráhe. Keď sa totiž chceli jej manžel a synček zviezť, narazili na nečakané problémy. Na vozidle totiž podľa slov moderátorkinho manžela nefungovali brzdy, a tak musel Mark spoločne s Danielkom počas jazdy vyskočiť z trate skôr, než by nabrali ešte väčšiu rýchlosť. Vozidlo bolo vraj neovládateľné. Z nepríjemného zážitku ostali vo veľkom šoku a vyviazli s nepríjemnými zraneniami.

Ako nám Aneta v súvislosti s tým prezradila, prevádzkovateľ bobovej dráhy tvrdí, že Mark sa zrejme nevenoval dostatočne jazde a že precenil svoje schopnosti. „Môj manžel je strojný inžinier, fyziku ovláda. Má vodičský preukaz a za 11 rokov nedostal pokutu za rýchlosť. Samozrejme, že chcel brzdiť, nemal však ako,“ povedala nám k tomu rozrušená moderátorka. „Mark sa už ako dieťa vozil v Kanade na podobnej dráhe,“ dodala, čím naznačila, že podľa nej by nemalo ísť o žiadnu zdravie ohrozujúcu adrenalínovú atrakciu, iba o bezpečnú zábavu pre deti.  

Podľa plavovláskiných tvrdení ale táto bobová dráha nebezpečná je. „Prevádzkovateľ tam podľa mňa nedbá na bezpečnosť. Nie sú tam žiadne prilby, žiadne bezpečnostné pásy, ale najmä neviem, ako tam kontrolujú tie brzdy. Človek tam pritom ide s tým, že je pre bezpečnosť urobené maximum,“ poznamenala Parišková.

Na základe tejto nehody sa moderátorka z každej strany dozvedá o tom, že podobnú nemilú skúsenosť majú aj ďalší ľudia. „Myslela som si, že sa to stalo len nám. Len v mojom okolí som za jeden deň narátala 6 ľudí, ktorí na tejto bobovej dráhe na Kolibe zažili niečo podobné a dodnes majú jazvy po popáleninách,“ neskrývala svoje prekvapenie blondínka. „Pripadá mi škandalózne, že to nikto nerieši. Ľudia by mali vedieť, že to tam vôbec nie je bezpečné, podotýkam, že nie pri riskantnej, ale pri normálnej jazde. Momentálne sa tomu venuje už aj moja právnička,“ uzavrela Aneta, ktorá nám potvrdila, že v tomto prípade zvažuje žalobu.

Anete takto k rizikovému tehotenstvu pribudli ďalšie starosti. O svojich zranených chlapov sa teraz musí pravidelne starať. Kvôli popáleninám je totiž nevyhnutné rany dezinfikovať a robiť im preväzy.   

Máte aj vy podobnú skúsenosť? Kontaktujte nás mailom na tipy@topky.sk . Vaše reakcie budú preposlané Anete Sedlmair-Pariškovej.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu