Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Parišková prezradila detaily: Moje prvé rodinné Vianoce!

Aneta Sedlmair-Parišková a jej rodinka. Zobraziť galériu (5)
Aneta Sedlmair-Parišková a jej rodinka.

BRATISLAVA – Takéto sviatky ešte nemala! Moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková (37), tento rok toho stihla viac ako dosť. Rozviedla sa s českým podnikateľom Davidom Dočekalom (33), vydala sa za Kanaďana Marka Sedlmaira (31) a porodila mu syna Gabriela. A práve vďaka týmto udalostiam ju čakajú Vianoce, aké ešte nikdy nezažila - s manželom, s dvoma synmi a svojou rodinou.

Konečne ako rodina! Hoci bola moderátorka jojkárskych Novín o 17-tej Aneta Parišková vydatá za českého podnikateľa Davida Dočekal  takmer 5 rokov, o rodinnej idylke nemohlo byť ani reči. Po narodení ich syna Danielka sa Dočekal vyparil a o dieťa sa viac nezaujímal. Ani najkrajšie sviatky roka teda nikdy netrávili spoločne ako usporiadaná rodina.

V lete minulého roka sa však Aneta opäť zamilovala. Jej vyvoleným sa stal Kanaďan Mark Sedlmair, s ktorým po pár mesiacoch už plánovala spoločnú budúcnosť. Blondínka dokonca otehotnela a v auguste porodila svojho druhého syna Gabriela. Tento sled udalostí spôsobil, že Parišková konečne o pár dní zažije Vianoce, o akých vždy snívala. S manželom a deťmi v kruhu svojej rodiny.

 „Na Vianoce budeme všetci spolu u mojich rodičov v Košiciach aj spolu s mojím bratom Adamom, na čo sa strašne teším,” neskrývala radosť blondínka. Jediný problém vidí v štedrovečernom menu. „Mávame kapustnicu, ktorú si kvôli dojčeniu budem musieť tento rok odpustiť, čo si ale vôbec neviem ani predstaviť. Vianoce bez kapustnice, nie sú ani Vianoce,” povedala nám Parišková.

 Po večeri jej rodinu tradične čaká rozbaľovanie darčekov a neskôr polnočná omša. Ako sme sa dozvedeli, kanadské vianočné zvyky do svojich sviatkov nezakomponujú. „Na Slovensku po slovensky. Keď pôjdeme do Kanady, tak sa my prispôsobíme, ale zatiaľ sa tam nechystáme a ani jeho rodičia zrejme neprídu sem,“  prezradila Aneta.

Ako trávia sviatky ďalšie známe osobnosti?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu