Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parišková ukázala bruško: Tretie tehotenstvo veľkou záhadou!

Zaguľatené bruško Anety Pariškovej svedčí o jej treťom tehotenstve. Danielka (vpravo dole) má s Davidom Dočekalom, otcom Gabriela a očakávaného dieťaťa je Mark Sedlmair. Zobraziť galériu (12)
Zaguľatené bruško Anety Pariškovej svedčí o jej treťom tehotenstve. Danielka (vpravo dole) má s Davidom Dočekalom, otcom Gabriela a očakávaného dieťaťa je Mark Sedlmair.

BRATISLAVA - To je ale paradox! Aneta Parišková (38) si v prvom manželstve s českým podnikateľom Davidom Dočekalom veľa radosti neužila. Okrem iného v ňom totiž čelila aj problémom s otehotnením, kvôli ktorým sa dokonca musela liečiť. Je preto prekvapivé, že so súčasným mužom Markom Sedlmairom (32) čaká len niekoľko mesiacov po pôrode ďalšieho potomka. K synom Gabrielovi a Danielkovi pribudne ďalší chlapček.

Najprv problémy, teraz jeden pôrod za druhým! Aneta Parišková má z nevydareného manželstva s českým podnikateľom Davidom Dočekalom syna Danielka (4). Keďže k počatiu chlapčeka neviedla ľahká cesta, blondínka očakávala ťažkosti aj pri ďalšom otehotnení.

S Markom Sedlmairom sa však dostala do druhého stavu už po mesačnej známosti. Takú rýchlosť ani jeden z nich nečakal. Keď totiž plavovláska ešte pred prvým tehotenstvom navštívila lekárku kvôli zisteniu, či vôbec môže pomýšľať na bábätko, bola už v tom. „S Markom sme sa začali rozprávať o dieťati. Povedala som mu však otvorene, že som mala celé roky problém otehotnieť a aj Danko prišiel na svet až po terapii liekmi,” povedala Aneta pred rokom časopisu Slovenka s tým, ako ju príchod malého Gabriela prekvapil.

Ako však najnovšie vysvitlo, bocian priletí k štvorčlennej rodine opäť. Topky.sk v stredu informovali, že jojkárka nosí pod srdcom už svoje tretie dieťa. Prvý kritický trimester už  má tvár televízneho spravodajstva za sebou. Keďže druhorodený Gabriel oslávi o pár dní len desiaty mesiac svojho života, znamená to, že Sedlmaierovci zapracovali na ďalšom potomkovi relatívne skoro - približne pol roka po Anetinom pôrode.

O moderátorke je známe, že je veriaca, a tak je každý malý človiečik pre ňu požehnaním. Ak to však takto pôjde ďalej, okrem očakávaného chlapčeka porodí Aneta do svojej päťdesiatky ešte asi päť detí. Topky.sk sa s blondínkou snažili spojiť. Na otázku, či tretím synom plánuje rozširovanie svojej rodinky uzavrieť, nám však neodpovedala.

Bruško Anety Pariškovej sa už črtá spod šiat.
Zobraziť galériu (12)
Bruško Anety Pariškovej sa už črtá spod šiat.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu