Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Americká venuša hostila celebrity: S dekoltom na prasknutie!

Christina Hendricks Zobraziť galériu (7)
Christina Hendricks (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ako hosteska vyrážala dych! Ak niekto spĺňa predstavy mužov o ideálnych proporciách partnerky, rozhodne je to Christina Hendricks (36). Kombinácia jej postavičky typu presýpacích hodín a ženskej zmyselnosti je jednoducho neodolateľná. Aha, ako sa jej vnady drali z výstrihu!

Šarmantná a očarujúca! Taký dojem známa ryšavka zanechávala na nedávnej párty, ktorú usporiadala vo vlastnej rezidencii a pozvala na ňu známe tváre z okruhu svojich priateľov. Treba uznať, že predvianočnú náladu, ako každý rok, aj tentoraz vyčarovala priam obdivuhodne. S naprataným dekoltom a s pohárikom kvalitnej whisky v ruke!

Na kartu tradícií Christina pred pár dňami stavila v každom smere. Nielenže svoj príbytok zaodiala do sviatočného šatu a servírovala škótsky alkoholický nápoj. Počas večierka sa navyše v centre pozornosti už opäť ocitlo jej bujné poprsie, ktoré jej lascívne vykúkalo zo štedrého výstrihu. V čiernej róbe s kovovým leskom herečka ani nemohla pôsobiť ženskejšie. A je viac než isté, že pri prípitku sa jej všetci muži do očí nepozerali!

Napriek tomu, že od Christininých predností nedokážu odlepiť zrak prevažne muži, americká venuša sa oveľa viac teší pozornosti zo strany nežnejšieho pohlavia. Pre mnohé z dám totiž predstavuje stelesnenie toho, čo by mal pojem „žena“ vlastne symbolizovať. „Prívlastky typu ‘najsexi‘ sú pre mňa veľmi čudné. Oveľa viac si vážim, keď ku mne prichádzajú ženy a ďakujú mi za moje kypré tvary. Vtedy sa cítim, akoby som ich reprezentovala a to je obrovská pocta,“ zverila sa v nedávnom rozhovore. Uznajte sami, že sťažovať sa na jej závideniahodné krivky by bol naozaj hriech!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu