Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Oblá Kate Winslet: Na ženské krivky zbalila tohto pracháča!

Kate Winslet s milencom Nedom Rocknrollom. Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet s milencom Nedom Rocknrollom.

LOS ANGELES – Strieda ich ako ponožky! Hoci Kate Winslet (35) na nedávnu dovolenku odchádzala s britským modelom, vrátila sa z nej zamilovaná do celkom iného muža. Peklo v podobe požiaru na karibskom ostrove jej prinieslo lásku synovca miliardára. Herečka svojím hrdinstvom a pôvabom opantala Neda Rocknrollu (33)!

Láska z plameňov! Aj tak by sa dala nazvať čerstvá romanca hereckej hviezdy, ktorá tohtoročnú dovolenku strávila na ostrove miliardára Richarda Bransona (61). Práve v čase Katinho  pobytu jeho vilu zachvátil desivý požiar. Plavovláska si však zachovala chladnú hlavu a duchaprítomne z druhého poschodia zniesla Bransonovu matku. Dom síce ľahol popolom, no nikomu sa nič vážne nestalo. Práve naopak, Kate v troskách našla novú lásku!

Aj keď Kate na prázdniny v Karibiku odišla s vtedajším milencom Louisom Dowlerom (35), tento týždeň sa v londýnskych uliciach prechádzala so synovcom spomínaného boháča. Ned  Abel Smith, ktorý si z recesie zmenil meno na Rocknroll, je síce stále ženatý, to však nie je prekážkou. Na strýkov ostrov sa totiž prišiel liečiť z rozchodu s manželkou Elizou. A liečivú náplasť našiel práve v Kate!

Podľa informácii denníka The Sun sa Ned do o dva roky staršej krásky zamiloval až po uši. Jej ženskosť a zmyselná postava si ho vraj celkom podmanila. „Keď Ned spoznal Kate, uvedomil si, aká je vyspelá, priťahovala ho jej zrelosť. Páči sa mu, že je o trochu staršia. Považuje ju za neuveriteľne sexi,“ prezradil jeden z jeho priateľov. Uvidíme však, ako dlho podobné vzplanutie vydrží samotnej Kate!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu