Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kate Winslet o erotike: Prezradila, prečo rada nakrúca nahá!

Nahá Kate Winslet v legendárnej scéne z Titanicu. Zobraziť galériu (6)
Nahá Kate Winslet v legendárnej scéne z Titanicu.

LOS ANGELES - Britská herečka Kate Winslet dúfa, že ženy svojimi nahými scénami vo filmoch istým spôsobom povzbudzuje. Myslí si totiž, že má úplne obyčajné telo, a aj preto sa na plátne často objavuje nahá.

"Vyzerám ako ľudia, ktorí okolo mňa prechádzajú na ulici. Nemám dokonalé prsia, samozrejme mám celulitídu a mám krivky," povedala 36-ročná hviezda pre denník The Sun. "Ak toto ženy akýmkoľvek spôsobom povzbudí, je to úžasné. Na hlbšej, podvedomej úrovni je to jeden z dôvodov, prečo som svojmu hlúpemu ja dovolila byť taká nahá na obrazovke," dodala.

Vyzliekaniu sa nebráni tiež vtedy, keď je podľa nej dôležité pre jej protagonistku a celkový príbeh. Tiež prezradila, že jej vôbec neprekáža starnutie. "Myslím si, že sebavedomie prichádza s časom. Pamätám si, že keď som mala 21 rokov, predstavovala som si, že budem mať v tridsaťšestke prsia po kolená, škaredé vlasy a hrozné zuby. Ale ja sa vo svojej vlastnej koži cítim silnejšie, lepšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým," zhrnula.

Kate Winslet je držiteľkou Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe za film Predčítač (2008). Celosvetovo známou sa stala vďaka snímke Titanic (1997) režiséra Jamesa Camerona. Za výkon v ňom ju nominovali na Oscara, rovnako ako aj za úlohy vo filmoch Rozum a cit (1995), Iris (2001), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004) a Malé deti (2006).

Oceňovanú herečku diváci poznajú aj zo snímok Nebeské stvorenia (1994), Hamlet (1996), Quills - Perom markíza de Sade (2000), Enigma (2001), Život Davida Galea (2003), Hľadanie Krajiny - Nekrajiny (2004), Všetci kráľovi ľudia (2006), Prázdniny (2006), Núdzový východ (2008), Nákaza (2011), Carnage (2011) či miniseriálu Mildred Pierceová (2011). Informácie zverejnila www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu