Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najhorší výstrih Hollywoodu: Každý prsník má úplne iný!

Aubrey O'Day Zobraziť galériu (7)
Aubrey O'Day

LOS ANGELES – Odfláknutá práca chirurga či nevhodné šaty? O tom, že výstrih takmer po pupok ani zďaleka neručí za obdivné pohľady, sa uprostred týždňa presvedčila speváčka a herečka Aubrey O'Day (27). Silikóny ukázala síce takmer celé, no každý prsník bol iného tvaru aj veľkosti!

Poriadne sa strápnila! Aj keď Aubrey O'Day objektívy paparazzov zamestnáva na maximum so železnou pravidelnosťou, naposledy si toľkú pozornosť mohla radšej ušetriť. Pred pár dňami totiž zavítala na uvedenie novej módnej kolekcie z dielne sestier Kardashianových. A to, čo predvádzala na červenom koberci, veru za veľa nestálo. Bola to hotová katastrofa!

Šaty prinízko, opálenie prehnané, prsia nesúmerné – takto neslávne dopadla speváčkina ružovo-čierna kreácia. V pruhovaných šatách totiž Aubrey svojím vnadám dopriala viac priestoru, ako bolo treba. Namiesto výstavného dekoltu pretŕčala presný opak. Zo všetkých výstrihov, aké sa v Hollywoode v poslednom období objavili, bol práve ten jej úplne najhorší!

Hoci sme o blondínke toho doteraz príliš veľa nepočuli, v šoubiznise nie je nijakým nováčikom. Túžbu predvádzať sa a stáť vo svetlách reflektorov v sebe totiž objavila ako päťročná. V doterajšej kariére už stihla stáť na doskách, ktoré znamenajú svet, spievať v dievčenskej kapele Danity Kane a vyzliecť sa pre pánsky magazín Playboy. Uvidíme teda, čím nás prekvapí nabudúce. Zbabrané silikóny sme už na nej videli!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu