Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Malchárek má vďaka manželke nový biznis: Najväčšie centrum v Európe!

Malchárkovci Zobraziť galériu (5)
Malchárkovci (Zdroj: Topky.sk)

Bratislava – Bývalý minister hospodárstva a automobilový pretekár Jirko Malchárek sa opäť zviditeľňuje. Ako sa podarilo Topkám zistiť, otvoril nedávno na okraji Bratislavy obrovskú predajňu a servis áut. Neskromne sa pritom pochválil, že ide o najväčšie automobilové centrum svojho druhu na starom kontinente.

V mestskej časti Lamač smerom na Záhorskú Bystricu uplynulý rok vyrástlo nové Audicentrum. Majiteľom tohto skvostu nie je pritom nikto iný ako práve expolitik a pretekár Malchárek. Ako nám sám prezradil, aj keď už je predajňa otvorená, oficiálne a slávnostne ju otvoria začiatkom septembra. Malchárek mal šťastie aj pri rokovaní o investícii. „Po takmer dvoch desaťročiach sa AUDI AG a importér vozidiel Audi pre Slovensko rozhodli podporiť v Bratislave vznik nového partnera s cieľom poskytovať komplexnéslužby v oblasti predaja a servisu vozidiel značkyAudi,“ reagoval Malchárek. Potvrdil nám, že nápad predávať autá pochádza od jeho polovičky Sofie.

Centrum sa rozprestiera na ploche viac ako 4 500 metrov štvorcových. Budova má štyri podlažia, na ktoré sa zmestila celá súčasná produkcia značky. Keďže Malchárek je milovníkom športových áut, dohodol zastúpenie s firmou Abt Sportsline GmbH , ktorá je partnerom Audi v športových úpravách a reprezentuje značku aj na významných svetových pretekárskych podujatiach. Okrem nových áut je tu aj servis, autoumyváreň a kaviareň. Dizajn budovy si Malchárek však nemohol určovať sám, musel sa totiž držať štandardov automobilky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu