Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsný odkaz anglickej kráske: Musíš zhodiť trinásť kíl!

Cheryl Cole je pre Američanov pritučná Zobraziť galériu (8)
Cheryl Cole je pre Američanov pritučná (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tak toto bolo tvrdé! Keď anglická kráska Cheryl Cole (27) mierila do poroty americkej šou X Factor, netušila, že dostane od televízie nepríjemnú radu. Mala by vraj zhodiť takmer trinásť kíl. To sa však pri pohľade na jej postavu zdá úplne neuveriteľné!

Doma je za sexicu, v USA za bacuľku! Pôsobenie v Spojených štátoch amerických bývalej členke skupiny Girls Aloud a porotkyni v britskej verzii šou X Factor Cheryl Cole nevyšlo podľa jej predstáv.

Nepríjemnú radu dostala hneď na začiatku od nemenovaného zástupcu televízie Fox, ktorý jej vraj povedal, že ak chce mať v americkej šou úspech, musí zhodiť 12,7 kíl. Brunetka má pritom od nadváhy poriadne ďaleko. Naopak, svoju zvodnú postavu len pred nedávnom s úspechom predviedla na festivale v Cannes v naozaj odvážnom outfite. Dnes je už aj tak isté, že Cheryl nepomôže žiadna diéta. Obľúbená britská porotkyňa sa v USA dlho neohriala a televízia jej už stihla zrušiť zmluvu.

Exmanželka futbalistu Ashleyho Colea by sa ešte vždy mohla vrátiť do britskej šou, zdá sa však že momentálne na to vôbec nemyslí. „Ľudia sa s ňou snažili hovoriť a vysvetliť jej, že to je dobrý nápad, ale nedá sa s ňou spojiť,“ vyjadril sa zdroj z britskej televízie. „Neodpovedá na telefonáty. A nemôžete veľmi vyjednávať s niekým, kto sa s vami ani nerozpráva.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu