Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Simpsonovci vo filme

Simpsonovci vo filme Zobraziť galériu (6)
Simpsonovci vo filme

Jeden z najúspešnejších televíznych seriálov sa konečne dočkal prvého celovečerného filmového spracovania. Populárna rodinka Simpsonovcov zo Springfieldu bude tentoraz čeliť globálnym výzvam a Homer vyvedie najhoršiu vec svojho života.

Na filme pracovali rovnakí tvorcovia ako na televíznom seriáli a tak sa fanúšikovia dočkajú väčšiny svojich obľúbencov. Zápletku však tajili do poslednej chvíle. Seriál si u divákov vydobyl výlučnú pozíciu vďaka kombinácii čierneho a situačného humoru. Ten, samozrejme, vo filme chýbať nebude a už prvé zverejnené zábery vyvolali ľahkú kontroverziu. Najmä ten, kde je Bart prvý raz za svoju kariéru nahý.

Snahou tvorcov je k filmu pritiahnuť i tých divákov, ktorí sa zatiaľ s fenoménom Simpsonovcov príliš nestretli, a zároveň uspokojiť verných fanúšikov a prekvapiť seba samých. Vo vedľajších úlohách sa objavia aj niektoré hviezdy a skutočné postavy americkej histórie. Tvorcovia tiež odhalili, že aj v Springfielde začnú riešiť problémy, ako sú znečisťovanie ovzdušia, ekologická kríza a súčasná americká politika.

Práce na filme sa začali už v roku 2001, ale odvtedy sa niekoľkokrát radikálne zmenil scenár. Aj vďaka mimoriadnemu zázemiu, ktoré tvorcom vytvorila spoločnosť Twentieth Century Fox, je film nakrútený v širokouhlom formáte a s väčšou paletou farieb oproti televíznemu seriálu.

Film nadabovali v českej verzii tí istí herci ako v seriáli a tak sa diváci môžu tešiť na výborné výkony Martina Dejdara, Jiřího Lábusa a ďalších. Simpsonovci vo filme sú jedným z najočakávanejších projektov tohto leta a to vďaka neokázalej komike, ktorá už skoro dvadsať rokov baví milióny divákov na celom svete.

Pozrite si trailer k tomuto filmu.

Réžia: David Silverman
Hudba: Hans Zimmer
Hrajú (v českom znení): Homer (Vlastimil Zavřel), Marge (Jiří Lábus), Bart (Martin Dejdar), Líza (Helena Štáchová)

Žáner: animovaný sitcom
Distribúcia: TATRAFILM, s.r.o.
Odporúčaná prístupnosť: MP-12
www.tatrafilm.sk

Farebný
Český dabing
85 min.
ŠU formát
Dolby Digital

www.bontonfilm.sk

Simpsonovci vo filme trailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu