Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ja, zloduch 2

Ja, zloduch 2 Zobraziť galériu (12)
Ja, zloduch 2 (Zdroj: Barracuda movie)

BRATISLAVA - Toto leto bude najmódnejšou farbou žltá. Mimoňská žltá. Roztomilo prihlúpli krpci sa vracajú do kín a to už 4. júla aj v 3D.

Keď svet potrebuje hrdinu, pomôže zloduch.

Pretože animovaná komédia Ja, zloduch celosvetovo zarobila  cez pol miliardy dolárov, bolo pokračovanie len otázkou času. „A rovnako skutočne dobrého príbehu,“ dodáva producent ChrisMeledandri.

Polepšený superzloduch Gru, ktorý začal sekať dobrotu, potom čo mu na krku ostali tri mladé slečny je späť. A s ním aj obľúbení Mimoni, bláznivý vedec a kopa nových úžasných postavičiek.

Diváci si ich môžu v kinách vychutnať so skvelým slovenským dabingom:

GRU (Ján Gallovič), jeden z najväčších zloduchov na svete, sa vzdal svojich podlých spôsobov a vžil sa do role perfektného tatka. Zatiaľ čo balansuje s rodičovskými povinnosťami, je naverbovaný super tajnou organizáciou, ktorá bojuje so zločinom, čo ho dostáva do neobvyklej pozície. Pracuje totiž s dobrými chlapíkmi na záchrane sveta.

MARGO (Henrieta Jančišinová Kolláriková) je Gruova najstaršia dcéra a chrbtová kosť rodiny. Ona je tá zodpovedná, ktorá sa stará o svoje sestry a drží rodinu pokope. Ale teraz, keď dospieva, je stále viac zaneprázdnená chatovaním so svojimi kamarátmi a začína si všímať chlapcov svojho veku, čo Grua príšerne vytáča.

EDITH (BiankaBucková), Gruova stredná dcéra, ktorá sa správa ako neuveriteľne neposlušné a sarkastické chlapčisko. Radšej prosí o odpustenie ako o dovolenie.

AGNES (Ivana Klamová) je Gruova najmladšia dcéra a srdce rodiny. Je posadnutá jednorožcami a všetkým mäkkým a chlpatým. Je taká rozkošná, že jej objatie dokáže rozohriať srdce aj toho najtvrdšie superzloducha.

LUCY (Lenka Košická) je rafinovaná tajná agentka, ktorá sa dá dokopy s Gruom, aby spoločnými silami vypátrali extrémne nebezpečného superzloducha. Na rozdiel od Grua má problémy udržať svoj nadbytok radosti a nadšenia na uzde, čo priťahuje nechcenú pozornosť ... obzvlášť keď ste v utajení.

DR. NEFARIO (Ján Greššo) je Gruov verný, jemne zabúdajúci a veľmi veľmi starý šialený vedec. Stráca svoj sluch, čo spôsobuje, že občas náhodou vynájde zbrane s katastrofálne neočakávanými schopnosťami.

EL MACHO (Boris Farkaš) je úžasne milý, okúzľujúci a zábavný majiteľ populárnej reštaurácie Salsa&Salsa. Z jeho vášnivého latinsko-amerického tanca ženy omdlievajú. Má obrovskú osobnosť, ktorú veľkosťou prevyšuje len obvod jeho pása.

ANTONIO (Lukáš Pavlásek) je Eduardov pekný, rebelský a sebavedomý syn. Je zvodca presne ako jeho otec, a keď ho Margo uvidí v obchodnom dome a ich pohľady sa stretnú...je po všetkom.  Cíti presne to čo ona a je ochotný postaviť sa prehnane ochranárskemu Gruovi a dostať sa čo najbližšie k dievčaťu, ktoré miluje.

A končne MIMONI, Gruovi verní, žltí, bľabotajúci pomocníci, ktorí milujú robiť neplechu a chaos, skoro tak ako milujú banány. Je ľahké ich rozptýliť a môžu byť nepredvídateľní, zvedaví a úžasne milí. Sú extrémne súťaživí. To často vedie k neočakávaným fackovacím zápasom, ale ak sa niekto zvonku pokúsi ublížiť Gruovi a jeho rodine, stávajú sa nebezpečne ochranárskymi.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu