Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Silent hill

SILENT HILL Zobraziť galériu (6)
SILENT HILL

Réžia: Christophe Gans (Bratstvo vlkov, Necronomicon)
Scenár: Roger Avary (Pulp Fiction)
Kamera: Dan Laustsen (Mimic)
Hudba: Jeff Danna (Tideland), Akira Yamaoka
Hrajú: Radha Mitchell (Čiernočierna tma), Sean Bean (Ostrov, Pán prsteňov), Deborah Unger (Hlas smrti), Kim Coates (Pearl Harbor), Laurie Holden (Fantastická štvorka)

Thriller zo sveta nadprirodzených javov vznikol podľa najobľúbenejšej videohry súčasnosti. Film je dielom režiséra Christophera Gansa (Bratstvo vlkov), oskarového scenáristu Rogera Avaryho (Pulp Fiction) a producenta Samuela Hadidyho (Bratstvo vlkov, Resident Evil 1,2).

Rose (Radha Mitchell) sa nemôže vyrovnať s pocitom, že jej dcéra umiera. Napriek manželovým protestom ujde s dcérou k liečiteľovi. Cestou prejdú bránou do nadprirodzeného sveta a dostanú sa do strašidelnej krajiny, kde leží opustené mesto Silent Hill. Rose chodí po meste celé hodiny za tieňom, o ktorom si myslí, že je to jej dcéra. Čoskoro si však uvedomí, že toto mesto sa niečím líši od všetkých miest, ktoré doteraz videla. Je plné podivných stvorení a živej temnoty, ktorá premieňa všetko, čoho sa dotkne. Poslední ľudia, ktorí tu žijú vedú s temnotou márny boj o holý život. K Rose sa pridá policajtka Cybil (Laurie Holden), ktorá bola vyslaná nájsť Sharon. Spoločne sa vydajú po stopách dievčaťa a poznávajú príbeh Silent Hillu. Zisťujú, že Sharon je len malá figúrka v hrôzostrašnej hre...

Viac o filme na www.continental-film.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu