Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Termálne kúpalisko Kováčová

Medzi stálych návštevníkov patria Ivana a Igor, ktorí sem chodili už vtedy, keď ich deti Monika a Adam ešte neboli na svete. Ako priznávajú, areál sa za tie roky príliš nezmenil. Zobraziť galériu (5)
Medzi stálych návštevníkov patria Ivana a Igor, ktorí sem chodili už vtedy, keď ich deti Monika a Adam ešte neboli na svete. Ako priznávajú, areál sa za tie roky príliš nezmenil.

KOVÁČOVÁ – Návštevníci termálneho kúpaliska v Kováčovej si toto populárne stredisko s kapacitou až 3 500 ľudí užívajú toto leto pravdepodobne naposledy. Na budúci rok by totiž malo prejsť rozsiahlou rekonštrukciou a zmeniť sa na moderný akvapark.

Rozsiahly areál sa nachádza v príjemnom zalesnenom prostredí a tvorí ho sústava 4 bazénov – 50-metrový plavecký (26 °C), veľký neplavecký (28 °C), detský (32 °C) a menší bazén na sedenie( 38 až 40 °C). Za relax v poslednom bazéne si treba k vstupnému priplatiť 20 korún a podobne je na tom i 90-metrový tobogan, kde vás jedna jazda odľahčí o desaťkorunáčku. Najmä v okolí bazénov vidieť, že kúpalisko investície potrebuje. Odlupujúca sa farba a neupravené chodníky nepôsobia dobre. Slabšou stránkou je tiež preplnené parkovisko, za ktoré sa platí 50 Sk/deň aj napriek tomu, že je v skutočnosti nestrážené.

Ubytovanie


Priamo v stredisku sa môže ubytovať vo dvoch chatkách 24 ľudí. Za noc zaplatia 300 Sk s tým, že vstup na kúpalisko majú zadarmo. Ostatní nájdu nocľah v blízkom kempe, kde za 4-miestnu chatku zaplatia 900 korún. Karavan stojí na noc stovku a obytný automobil sa dá zaparkovať za 120 korún.

Stravovanie


V stravovaní je na tom termálne kúpalisko v Kováčovej veľmi dobre. Jedenásť nadštandardne vybavených bufetov dokáže pohodlne uspokojiť potreby návštevníkov. Rýchla a cenovo dostupná strava ako langoše alebo hotdogy sú samozrejmosťou a nechýbajú ani teplé jedlá či kompletné menu aj s polievkou.

Športové aktivity


Tenis, stolný tenis, futbal, nohejbal, minigolf alebo plážový volejbal - to všetko je pre športovo orientovaných návštevníkov pripravené. Na každú hru je prichystané samostatné ihrisko a ak nemáte potrebné vybavenie, dá sa za prijateľný poplatok požičať priamo v stredisku.

PLUSY


- veľký areál so štyrmi bazénmi a termálnou vodou
- dobré možnosti stravovania
- veľa športových atrakcií

MÍNUSY


- nestrážené, platené a preplnené parkovisko
- neupravené okolie bazénov a chodníky
- za bazén na sedenie a tobogan si treba priplatiť


STRAVA


Pivo 0,5 l 20 Sk
Kofola 0,5 l
20 Sk
Káva
10 Sk
Čaj
8 Sk
Langoš 20 Sk
Hotdog
18 Sk
Parené buchty 30 Sk
Bryndzové halušky
50 Sk
Rybie prsty, hranolčeky, tatárska omáčka
50 Sk
Menu – polievka, rezeň, zemiaky 85 Sk

ŠPORTOVÉ POTREBY


Tenis 150 Sk/hod.
Stolný tenis 60 Sk/hod.
Plážový volejbal 200 Sk/hod.
Futbal 80 Sk/hod.
Minigolf
40 Sk/hod.
Tobogan 10 Sk/1 jazda

VSTUPNÉ

Dospelí
90 Sk
Deti, študenti, dôchodcovia 60 Sk
Zdravotne postihnutí
60 Sk
Týždenná vstupenka
530 Sk
Permanentka na 10 vstupov
750 Sk
Úschovňa 50 Sk


Pozri, kde je Termálne kúpalisko Kováčová >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu