Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zemplínska šírava - stredisko Hôrka

Zobraziť galériu (15)

ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - Páči sa vám dovolenkovanie uprostred prírody? Zoberte si stany, obytné prívesy a vyrazte na Zemplínsku šíravu. Obrovská rozloha vodnej plochy, výlet loďou a tenisové kurty - to nájdete v stredisku Hôrka. Ak chcete bývať v penzióne, zabezpečte si ho skôr, inak sa môže stať, že ho už nezoženiete.

Stredisko Hôrka na Zemplínskej šírave sa nachádza len 2 kilometre od obce Vínne. Areál je kombináciou starších budov a moderných zariadení. Niekde pokosená, no neodprataná tráva navodzuje dojem zanedbanosti a areál pôsobí ako rozostavaný.

Ubytovanie


Ak by ste sa chceli ubytovať v penzióne, vedzte, že si musíte miesto obsadiť s predstihom. Cez sezónu je tu totiž množstvo cudzincov, ktorí si rezervujú ubytovanie aj rok dopredu. Na výber sú 3- a 4- -lôžkové izby. Môžete sa ubytovať aj v privátnych chatkách za prijateľnú cenu 300 korún za noc, alebo v areáli autokempingu s vlastným prívesom alebo stanom, kde platíte len za prenájom priestoru. Tu však budete používať spoločné toalety, ktoré nevyzerajú veľmi lákavo.

Stravovanie


V celom areáli je niekoľko bufetov i moderných reštauračných zariadení. V bufetoch nájdete „rýchle“ jedlá ako langoše alebo hranolčeky či chladené pivo a kofolu. Reštaurácie ponúkajú širší výber hlavných jedál - pstruhy a iné druhy rýb upravené na rôzne spôsoby, ako aj tradičné jedlá z hydiny a bravčového mäsa. Nechýba ani ponuka pre vegetariánov.

Športové aktivity


Tenisové kurty a vodné bicykle - to je celá ponuka strediska Hôrka. Majú tu síce vybudované minigolfové a basketbalové ihrisko, ale lopty by ste na nich hľadali zbytočne. Ihriská sú totiž zarastené. Nájdete tu ešte preliezky a hojdačky pre deti, ktoré sú relatívne upravené. Jediným svetlým bodom je relax na výletnej lodi do Kamenca (blízke stredisko) a späť, čo trvá približne 45 minút. Túto výhodnú ponuku využívajú aj mnohí návštevníci iných stredísk v okolí Zemplínskej šíravy.

PLUSY


- výlety ľoďou
- 4 tenisové kurty
- vstup do areálu zdarma

MÍNUSY


- málo športového vyžitia a atrakcií
- neupravené minigolfové a basketbalové ihriská
- platené a spoločné toalety pre celý kemp
- celý areál pôsobí rozostavane

CENY UBYTOVANIA:

Penzión
1 osoba/noc
Bungalov
300 Sk
1 osoba/noc
Privátne chatky
150 Sk
1 osoba/noc
Autokemping
300 Sk
Dospelí 40 Sk/deň
Dieťa do 6 rokov 20 Sk/deň
Stan 40 Sk/deň
Osobné auto 40 Sk/deň
Nákladný príves 60 Sk/deň
Elektrina 40 Sk/deň

CENY STRAVOVANIA:

Pivo 0,3 l 12 Sk
Pivo 0,5 l 20 Sk
Kofola 0,3 l 15 Sk
Kofola 0,5 l 25 Sk
Káva 20 Sk
Čaj 15 Sk
Langoš 23 Sk
Hranolčeky 20 Sk
Fazuľová polievka 23 Sk
Kapor na rasci 90 Sk
Halászlé 45 Sk
Gril. kuracie stehno 68 Sk

CENY ŠPORTOVÝCH AKTIVÍT:

Vodný bicykel 150 Sk/hodina
Tenis 100 Sk/hodina
Plavba loďou
Dospelí 80 Sk
Deti 40 Sk


Chceš vidieť kde je Zemplínska šírava >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu