Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Na Sunrise Yoga Festival Bratislava sa dozviete aj toto: Ako často sa venovať joge a iným cvičeniam, aby vás vaše telo milovalo?

Sunriseyoga minulý rok po prvýkrát v SNG PR článok Zobraziť galériu (2)
Sunriseyoga minulý rok po prvýkrát v SNG (Zdroj: Sunrise Yoga Festival)

Kým jedni jogu cvičia, lebo milujú pohyb, iní sa jej venujú kvôli zdraviu. Už 25.mája sa nadšenci zdravého a aktívneho životného štýlu stretnú na Bratislavskom hrade, kde sa dozvedia množstvo praktických informácií. „Keď som pred rokmi zistila, aký typ jogy je pre moje telo najlepší a čomu sa mám v strave vyvarovať, aby ma telo poslúchalo, bola som nadšená. Verím, že množstvo zmysluplných poznatkov si z prednášok odnesú všetci návštevníci,“ hovorí o podujatí jeho spolumoderátorka Helena Tomková.

Nebude to len o cvičení!

Prvý festival svojho druhu prinesie nielen jogové cvičenia, ale aj množstvo workshopov a prednášok. Program je vystavaný tak, aby si účastníci mohli vychutnať dostatok času so zaujímavými prednášajúcimi ako sú Zuzka Klingrová, Helena Máslová, Silvia Horecká, Vanda Galo či Tomáš Eichler.

Všetci títo kouči majú skvelé výsledky v oblastiach starostlivosti o svoje telo. Napríklad doktorka Helena Máslová je veľmi obľúbená v susedných Čechách a vie zaujímavo rozprávať o psychosomatike a hormonálnych procesoch, ktoré ovplyvňujú naše telo. Vďaka ich dobrému fungovaniu sa môžeme stať šťastnejšími a spokojnejšími,“ hovoria spoluorganizátorky. „Rovnako určite zaujme aj prednáška Tomáša Eichlera o spánku a Silvii Horeckej o tom, ako, čo a kedy máme pred spánkom jesť,“ dopĺňajú organizátori.

Joga pomáha aj chudnúť
Zobraziť galériu (2)
Joga pomáha aj chudnúť  (Zdroj: Sunrise Yoga Festival)

Ráno sa nadšenci východu slnka zídu pri rannej meditácii. Pripravená je aj gongová terapia, diskusie, workshopy o rôznych skrášľujúcich a ozdravných technikách. A potešia sa aj tí, ktorí sa chcú krásne zvečniť na sociálnych sieťach, priestor bude aj na fotenie v rôznych jogových asánach.

Lístky sú dostupné na Predpredaj.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu