Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Hostia a autogramiáda na Novej scéne

Nová scéna
Nová scéna (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V novembri spestrí repertoár Divadla Nová scéna niekoľko zaujímavých produkcií.

Už v nedeľu 15. novembra na všetkých tých, ktorí prídu do divadla na rozprávku s pesničkami Mrázik (o 15.hod.), čaká autogramiáda. Malí i väčší diváci môžu po predstavení získať podpisy svojich obľúbených hrdinov - účinkujúcich hercov na krásnych “mrázikovských podpiskartách“. (Autogramiáda bude aj po špeciálnom mikulášskom Mrázikovi – 6. 12. o 15. hod.)

Pražské Divadlo Bez zábradlí bude hosťovať na doskách NS 21. novembra. Pricestuje s trpkou komédiou amerického dramatika Murraya Schisgala Láska. Hra sa vyznačuje iskrivým humorom, obrovskou fantáziou a hviezdnym obsadením: Ivana Chýlková, Karel Heřmánek a Zdeněk Žák.

Známe vokálne zoskupenie FRAGILE si vyskúša atmosféru Novej scény 29. novembra. Na programe je vokálna interpretácia známych svetových rock-pop-jazz hitov v zaujímavých a'cappella aranžmánoch – teda len vokály, osem spevákov bez hudobných nástrojov . K tomu všetkému fantastická show a nekompromisné spevácke výkony.

FRAGILE sú: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos, Kamil Mikulčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu