Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najväčší deň detí v Bratislave

Zobraziť galériu (3)

Oslavy dňa detí v AUPARKU sa stali najnavštevovanejším a najväčším podujatím svojho druhu v hlavnom meste. Každoročne si vyše 70.000 ľudí príde vychutnať bohatý program, predstavenia hudobných či tanečných skupín, známe osobnosti, súťaže, atrakcie či sladkosti.

30. mája 2009 budú opäť všetky priestory nákupno-zábavného centra vyhradené pre zábavu a oddych pre deti i dospelých v každom veku.

Príďte si užiť koncerty skupín Polemic, Hex, Adama Ďuricu, exibície bmx, skate a le parkour, tanečné a divadelné vystúpenia, fashion show, a množstvo atrakcií ako elektrické skateboardy, surf simulátor, streľba z luku, či jazda na trojkolkách .. Nenechajte si ujsť ani lanové centrum, lezeckú stenu a trampolíny, v tento deň so vstupom zdarma, a množstvo ďalších zábavných aktivít počas celého dňa ...

Súčasťou programu v rámci Dňa detí v Auparku bude aj sprievodné podujatie na podporu spotreby mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku pod názvom Kravál, ktoré prinesie viacero zábavných atrakcií s témou mlieka. „Rodiny s deťmi sú najfrekventovanejšími návštevníkmi Auparku. Aj preto oceňujeme vznik iniciatívy na podporu zásad zdravej výživy, najmä medzi deťmi a mládežou. Rozhodli sme sa teda využiť hojnú návštevnosť najväčšieho dňa detí v Auparku a zaradili sme do programu aj festival mlieka,“ upresnila Mária Juritková, PR Manager spoločnosti Aupark.

Programom, ktorý bude prebiehať od 11:00 do 19:30 hod. budú sprevádzať moderátori Efa a Junior, presný rozpis nájdete na www.aupark.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu